9 mai 2013

Puterea vindecatoare a inimii umane (Hathor prin Tom Kenyon)


Puterea vindecatoare a inimii umane

Un mesaj planetar Hathor, transmis prin Tom Kenyon (ii multumim Anei Nicolai)

Acest mesaj Hathor este sunet pur.
Cu alte cuvinte, in acest mesaj Hathor nu exista cuvinte. Este doar sunet Hathorian.
Forma primara de comunicare a Hathorilor si metoda lor principala de transmitere a informatiilor ce produc transformari a constituit-o intotdeauna sunetul lor catalitic. Aceste forme-acustice pure activeaza stari neobisnuite ale corpului si mintii, pe care le putem folosi pentru a accesa realitatile multidimensionale ale existentei noastre.
Acesta este, pe scurt, motivul pentru care sunetele lor sunt atat de puternice.
Perceperea directa a naturii noastre multidimensionale, pe langa faptul ca are un efect eliberator asupra mintii si inimii, poate aduce rapid noi intelegeri, creativitate sporita si poate inspira curajul spiritual.
Link-ul direct catre aceasta meditatie acustica il puteti gasi la sfarsitul acestui mesaj. Si in sectiunea Listening de pe website-ul nostru puteti gasi un link catre aceasta meditatie acustica (www.tomkenyon.com).
Acest mesaj acustic a fost inregistrat live, in timpul unui atelier de lucru Hathor Intensiv de o zi, ce s-a desfasurat in Istanbul, in data de 13 aprilie 2013.  Pe durata acestei meditatii acustice, atentia noastra s-a concentrat pe chakra inimii si am fost surprins sa simt ca sunetele se raspandeau in numeroasele pasaje subterane ce se intind sub vasta metropola a Istanbulului. Am simtit foarte clar ca aceste sunete erau transmise din Istanbul spre restul lumii, datorita atat pozitiei geografice a acestei metropole stravechi, cat si calitatilor ei energetice unice, care creeaza o punte intre Europa si Asia.
La un moment dat, in timpul meditatiei acustice, am avut impresia psihica puternica ca sunt salutat de o multitudine de Protectori ai Pamantului, care locuiesc in pasajele subterane. Fiecare dintre ei, fara nicio exceptie, m-a instiintat ca lumea urmeaza sa treaca printr-o transformare radicala. Nu mi s-a explicat la ce s-au referit in mod exact, dar schimbarile ne vor perturba foarte mult stilul uman de viata.
Sentimentul pe care mi l-au dat aceste fiinte stravechi este ca omenirea trebuie sa isi infrunte si sa-si transforme ranile emotionale nerezolvate, daca e sa supravietuiasca trecerii in dimensiunile superioare.
Prin urmare, meditatia aceasta are scopul de a integra aspectele din voi pe care le-ati evitat sau renegat. In psihologie, aceasta reactie de aparare emotionala este numita umbra, iar materialul emotional ne-recunoscut al umbrei ne poate infesta viata interioara, precum si actiunile noastre in lumea exterioara. 
Hathorii sustin cu fermitate ca trebuie sa ne transformam materialul umbrei, atat in plan individual, cat si colectiv, pe masura ce ne inaltam in constiinta. Ei afirma totodata ca umbra noastra colectiva este exprimata intr-un mod inconstient si intr-un ritm alarmant, in maniere care ameninta nu doar supravietuirea oamenilor, ci si a altor forme de viata de pe aceasta planeta.
In ciuda situatiei precare cu care se confrunta in prezent omenirea, Hathorii considera ca inima umana (adica, chakra inimii) are capacitatea innascuta de a ne vindeca si transforma viata emotionala individuala, oricat de grele ar fi putut fi istoria trecuta si traumele noastre emotionale. In plus, ei sunt de parere ca vindecarea vietii noastre emotionale are o influenta subtila, dar extinsa, si asupra inimii colective (adica, tonalitatea noastra emotionala colectiva), fapt ce ne poate influenta si chiar ne influenteaza destinul colectiv.
Am ascultat de cateva ori inregistrarea acestei meditatii acustice si, de fiecare data, am simtit un raspuns vindecator in chakra inimii. Hathorii mi-au cerut sa o postez pe website, cat mai repede posibil. Iar acesta, ma gandesc eu, este un semn despre cat de urgenta si de crunta considera Hathorii ca este situatia noastra actuala.

Sugestii de ascultare 

1) O metoda de a asculta aceasta meditatie acustica este sa va concentrati atentia in zona chakrei inimii, localizata in centrul pieptului, in spatele sternului. Mentineti-va atentia in aceasta zona si ascultati sunetele. In clipa in care mintea va hoinareste, readuceti-o in chakra inimii si la tiparele acustice.

2) O alta metoda de ascultare a acestei meditatii acustice este sa va imaginati ca o versiune mica a voastra este inauntrul chakrei inimii. Pentru unele persoane, aceasta schimbare a identitatii de sine va produce un efect mai puternic. In functie de lucrurile de care va ocupati, e posibil sa simtiti ca imaginea voastra de sine dinauntrul chakrei inimii sta in picioare, in pozitia sezut sau culcat pe spate. In unele situatii, atunci cand va simtiti deosebit de vulnerabili, e posibil sa va simtiti ghemuiti, in pozitia fatului, in chakra inimii. Mentineti-va atentia asupra acestei perceptii despre voi, in interiorul chakrei inimii, indiferent de forma pe care ar putea-o lua. Nu fiti surprinsi daca, pe masura ce treceti prin diferite tipuri de material emotional, forma dinauntrul inimii se modifica.

3) Unele persoane vor descoperi ca meditatia este mai puternica daca, atunci cand asculta sunetele, respira in chakra inimii. Daca lucrati cu aceasta metoda, oftati pe expiratie si lasati ca oftaturile sa iasa din chakra inimii. Cu alte cuvinte, la fiecare expiratie, scoateti un oftat care poate fi auzit.
O forma mai avansata a acestei metode este ca, atunci cand oftati la fiecare expiratie, sa simtiti miscarea energiei care emana din chakra inimii voastre si sa urmariti cu constienta voastra aceasta miscare a energiei, pe masura ce energia din chakra inimii circula prin tot corpul vostru.

Sugestia mea este sa faceti probe cu toate cele trei metode si sa o/le alegeti pe cea/cele care este/sunt cea/cele mai eficiente pentru voi. De asemenea, e posibil sa constatati ca va este util sa aveti la indemana un carnetel in care sa va notati impresiile, trairile, imaginile si intelegerile, imediat dupa ce incheiati o sedinta de ascultare. Si aceasta deoarece starea de constiinta generata de aceasta meditatie acustica poate produce un gen de visare lucida si, la fel ca visele, poate aduce uneori intelegeri importante, dar, tot la fel ca visele, ea are o natura pasagera, putand fi uitata cu usurinta.
Consider ca aceasta meditatie acustica este un fel de instrument arheologic. Il puteti folosi pentru a descoperi pasaje tainice din inima voastra si pentru a va recupera comori ale constiintei, ce au fost greu de deslusit de vederea voastra. Si, la fel de important, puteti aduce in lumina constientei voastre constiente lucruri ce au fost ascunse de intunericul inconstientei.
Intreprindeti aceasta actiune pentru voi insiva. Dar beneficiile eliberarii voastre din inchisoarea si constrangerea emotionala pot face “ si vor face“  un bine semenilor vostri oameni, precum si tuturor formelor de viata.
Click aici pentru a asculta si/sau descarca Hathor Heart Chakra Healing Sound Meditation/Meditatia acustica Hathor de vindecare a chakrei inimii 2013. Aveti in vedere faptul ca este o inregistrare live de la evenimentul din Istanbul si ca microfonul a inregistrat si cateva zgomote din sala.

Informatii care nu au legatura cu acest mesaj

Pentru aceia dintre voi care au studiat cu mine in trecut si pentru aceia dintre voi care au de gand sa studieze cu mine in viitor, m-am gandit ca ar fi bine sa va anunt despre intentiile mele cu privire la atelierele de lucru. Incepand de anul viitor, imi voi schimba maniera in care imi fac Lucrarea, astfel ca vor exista din ce in ce mai putine ocazii de a fi in campurile acustice live, care constituie o parte cruciala a seminariilor mele.
Campurile acustice live pe care le creez in timpul atelierelor de lucru sunt campuri de energie subtila, ce sunt generate atunci cand accesez alte dimensiuni ale constiintei. Chiar daca inregistrarile acestor sunete capteaza in mod sigur unele dintre energeticele declansate atunci cand sunt un canal pentru alte lumi dimensionale, impactul complet al acestor campuri acustice poate fi simtit doar in momentul in care transmit prin channeling sunetele si doar in spatiul in care are loc acest lucru.
Anul acesta sunt programate doar trei ateliere de lucru, in S.U.A.
The Leviathan, va fi tinut in Peter Jay Sharp Theatre la Symphony Space, pe Broadway, in New York City, in data de 25 mai. Pe durata acestui eveniment de o zi, folosind numeroase traditii mistice, ca pe o trambulina spre misterul Sinelui transcendent, vom face multe calatorii acustice. Datorita juxtapunerii atator de multe calatorii acustice, acest eveniment promite sa fie o experienta care schimba cu adevarat viata. Puteti afla mai multe detalii despre acest eveniment in sectiunea Calendar  de pe website.
Biletele pot fi cumparate online de la Symphony Space, folosind acest link:
De asemenea, puteti merge la ghiseul de bilete Symphony Space, la 212-864-5400, marti duminica, intre orele 1PM 6 PM. La toate achizitiile de bilete online se aplica o taxa per bilet de 2,75 $, plus o taxa de procesare de 3,00 $. Symphony Space accepta American Express, Master Card, Visa si Discover. Biletele sunt neramburabile si netransferabilete, fie de la Symphony Space, fie de la Tom Kenyon. Symphony Space vinde bilete online doar la ghiseul lor de bilete. Noi nu facem inscrieri pentru acest eveniment, la biroul nostru.
Nota: Acesta este singurul eveniment din acest an, pe Coasta de Est si nu stiu sigur daca si cand voi reveni in aceasta zona, pentru un alt eveniment.
Pe langa evenimentul din New York, vor fi doua ateliere de lucru de trei zile, in zona Pacific Northwest, in luna octombrie.
In perioada 4-6 octombrie, voi conduce un Retreat Budist Samanic, pe Orcas Island, intitulat Entering the Mandala. Iar in perioada 25 - 27 octombrie, voi preda The Art of Egyptian High Alchemy, in Seattle, Washington. Puteti afla mai multe informatii despre aceste evenimente unice in sectiunea Calendar de pe website-ul nostru (www.tomkenyon.com).
Daca doriti sa va cufundati in campurile acustice live, pe care le creez in timpul atelierelor publice de lucru, va incurajez sa aveti in vedere participarea la unul dintre aceste evenimente.
Nota din partea lui Judi: Tom nu spune ca nu va mai preda, ci doar precizeaza ca va preda din ce in ce mai putin, ceea ce inseamna ca vor exista mai putine ocazii de a fi in campul acustic live al vocii sale si nimic nu se compara cu faptul de a fi in campul acustic live al vocii sale. Nici un CD nu va putea reda vreodata acest lucru. Prin urmare, daca ti-ai dorit mereu sa il auzi pe Tom live, eu as muta munti din loc, ca sa particip la unul dintre aceste evenimente. Campul acustic live reprezinta cea mai transformatoare, mai vindecatoare experienta din cate am trait vreodata. Fara nicio indoiala. Este o experienta care iti schimba viata!
2013 Tom Kenyon   Toate drepturile rezervate   www.tomkenyon.com
Aveti permisiunea de a copia acest mesaj scris si de a-l distribui in orice mijloc mass-media doriti, atat timp cat nu percepeti bani pentru el, nu il modificati in niciun fel, mentionati autorul si includeti aceasta intreaga notita de copyright. Meditatia acustica Hathor de vindecare a chakrei inimii, inclusiv toate celelalte din sectiunea Listening de pe website, nu pot fi distribuite sau oferite pe niciun alt web site, intrucat ele sunt doar pentru uz personal, individual, fiind protejate de legile internationale de copyright. Am rugamintea sa aveti in vedere faptul ca orice inregistrari ale mele, oferite pe alte site-uri de pe Internet decat www.tomkenyon.com, sunt postate fara permisiunea mea, fiind facute astfel in mod ilegal.
Ana Nicolai 
Practician de Vindecare Reconectiva si Reconectare
Reconnection and Reconnective Healing Practitioner