15 feb. 2010

SHOUD 6: "Experimentand EU SUNT" (Adamus Saint Germain)


Seria Maestrilor
SHOUD 6: "Experimentand EU SUNT"
Realizat de Adamus, transmis prin Geoffrey Hoppe Prezentat Cercului Crimson 6 februarie 2010

Traducerea: Gratia -
www.iamthatiam.ro
www.crimsoncircle.com

Shoud 6 Seria Maestrilor - AUDIO

Eu sunt cel ce sunt, Adamus din Domeniul Suveran, alaturi de voi la fiecare pas al caii. (Adamus respira profund) Petrecem cateva minute aici, ca doar sa va simt energia, permitand-va sa-mi simtiti energia. Si, ti-am spus eu in ultima vreme… (audienta rade, cand Adamus se refera la cantecul care abia a fost interpretat) ca te iubesc, David?Asadar, azi am inceput cu o muzica frumoasa – fiind cu voi la fiecare pas al caii. Ar trebui sa cream un cantec impreuna (adresandu-se lui Ralph, muzicianul) – „Fiecare Pas al Caii”. Da? De acord?
RALPH: Sa-l facem.
ADAMUS: Okay, pornim. (rasete; Ralph gesticuleaza deasupra clapelor) Da, desigur! (rasete si aplauze in timp ce Adamus murmura)
RALPH: (Ralph incepe sa cante la instrument si vocal) La fiecare pas al caii sunt cu tine; (Adamus isi drege vocea pentru a-l intrerupe.) La fiecare pas al caii… ADAMUS: Voi canta. (hohote de ras) Poate ca tu ai fost cu The Lettermen (n.t. un grup americand de muzica vocala pop); Eu am fost cu Marea Fratie Alba. Pune-te cu asta!
RALPH: Poti sa canti cateva masuri, fredonand?
ADAMUS: Am fost in cateva baruri, dar niciodata nu fredonez! Si Ralph, unde sunt sunetele percutante? Ba-duum! Nu, desigur. Continua „Fiecare Pas al Caii.”
RALPH: Deja am cantat!
ADAMUS: Nu, nu, nu, nu. Te rog, te rog, putin acompaniament?
RALPH: Okay…
LINDA: Regret, Ralph. (Ralph incepe sa cante)
ADAMUS: Acum, mmm … pauza. Te-am auzit vorbind cu Cauldre inainte de a incepe si ai spus, „Sper ca Adamus n-are ceva pregatit pentru astazi.” (hohote de ras) Nimic pregatit, dar…
RALPH: Oh nu …
ADAMUS: Oh, draga Ralph, tu ai cerut asta. Asadar… (Adamus incepe sa cante) Fiecare pas al caii, fiecare moment al zilei…. Oh, Cauldre, poti face asta…. (Incepe sa cante mai tare) La fiecare pas al caii! (aplauze si urale) In fiecare moment al zilei Sunt indragostit de mine (rasete si apaluze)
RALPH: (cantand) El este indragostit de el. (Adamus si audienta rad in hohote) La fiecare pas al caii…
LINDA: Acum stiu, vorbesc serios, inainte ca Geoff sa vina aici era foarte speriat si n-am stiut de ce. In aceste doua minute m-am clarificat in totalitate, de ce era atat de speriat! (hohote de ras)
ADAMUS: (razand) Oh, trebuie sa ma intorc in Cauldre. El este putin socat de toate acestea. Voi bea o gura de apa, respiram putin. De fapt, ar trebui sa colaboram. Ar fi minunat. (Adamus incepe sa fredoneze cantecul)

Ah, asadar dragi Shaumbra, iata-ne aici, desigur sunt cu voi la fiecare pas al caii. Si, probabil ca v-am spus si ca va iubesc, cu siguranta, pe parcursul acelor pasi. Noi petrecem timp unii cu altii. Avem mici… oh, mici provocari intre noi. Si stiu ca in prezent este cea mai interesanta etapa din viata voastra, avuta vreodata. Nu inseamna ca este buna, nu inseamna ca este rea; doar este cea mai interesanta etapa din viata voastra, avuta vreodata.
In acest moment ati trecut prin majoritatea procesarii voastre. Toate ranile si problemele vechi – zece ani de procesare cu Tobias – noi aproape putem sa le eliberam. Inca exista o energie reziduala. Inca exista unele rani care dor si inca exista probleme pe care le aveti cu voi insiva, lucruri care ies la suprafata, dar noi aproape ca am terminat cu asta.
Uneori acea seductie va trage inapoi la unele dintre problemele vechi. Este seductiv. Uneori este distractiv sa reveniti la energia de victima, uneori este distractiv sa reveniti in acea energie a „Chiar nu stiu ce as putea face, acum.” N-am nici o idee, Adamus.” Iata ce aud eu adesea, de la voi. „Nu stiu cum sa manuiesc lucrurile.” Adevarat, vreau sa spun, cu adevarat nu stiti? Sau este vorba doar despre o parte care va trage inapoi, deoarece este mai usor, in loc sa va asumati responsabilitatea. Uneori este mai usor, in loc sa accpetati cine sunteti. O parte din voi vrea – vrea cu adevarat – acea iluminare. O parte din voi vrea, cu adevarat, sa experimenteze Eu Sunt. Dar…. dar probabil ca nu vreti destul de mult, altfel ati avea-o.

Adevarat? Adevarat! Uneori, dragi Sahumbra…. oh, va rog sa nu o preluati ca o ofensa, dar voi sunteti precum alcoolicii spirituali. Uneori, doar simtiti nevoia sa va intoarceti doar pentru inca un pahar si stiti ce va va face. Voi reveniti pentru inca un pahar, datorita unora dintre pretextele voastre spirituale, cautarea si cercetarea. Si voi stiti ca desigur, sunteti dincolo de acestea, dar exista o parte din voi care spune, „Inca un pahar, doar atat… inca un pahar din acea energie veche, caci sunt ranit; sunt doar om; nu prea stiu raspunsul si nu sunt sigur ce sa fac acum, asa ca trebuie sa ma bazez pe guru, pe cartile si cursurile vechi, vechi si pe orice altceva, inafara de a experimenta Eu Sunt.” Orice inafara de asta.
Dar acum exista acea parte din voi care stie ca acum este momentul potrivit. Este momentul potrivit, cu adevarat. De aceea stati voi aici. De fapt, eu nu prea am multe de spus, astazi (rasete), dar voi spune.
LINDA: Okay.
ADAMUS: Dar voi spune. (rasete)
LINDA: Ai putea sa-i faci complimente lui Geoffrey privitor la…
ADAMUS (intrerupand-o) Imediat. (rasete) Dar va spun ca voi vorbi, vom discuta pentru un timp, ne vom distra impreuna si apoi va voi spune din noi ce v-am spus, despre ce este vorba, in acest moment. Aceasta sesiune pe care o realizam impreuna in aceasta luna a iubirii, in acest spatiu pe care l-am creat impreuna, sunt pentru a ne permite sa experimentam Eu Sunt in modul plin de pasiune al Energiei Noi.
Experienta
Pot face desene. Putem avea discutii si prelegeri lungi, insa aceasta sesiune consta in a va oferi voi insiva experienta plina de pasiune Eu Sunt, pe calea Energiei Noi. Asta se va intampla, posibil pentru unii astazi, posibil in luna ce vine, dar se va intampla.

In prezent – sub indrumarea lui Kuthumi si a altora din Consiliul Crimson, voi si toti cei care priviti online – noi cream experienta lui Eu Sunt.
Uneori, nici nu-mi place sa folosesc cuvinte, pentru a spune ca veti avea o experienta, a ce anume? A Energiei noi, a lui Eu Sunt, a constientizarii de sine, a iubirii de sine – nici nu-mi place sa folosesc cuvinte uneori, insa veti avea acea experienta. De aceea ne-am adunat impreuna aici.
Asadar, voi vorbi un timp. Dincolo de discutie vor fi energii care se vor revarsa, pentru a favoriza acea experienta sau acele experiente, acum sau in zilele ce vor urma. Experienta va fi profunda si personala si va fi Energie Noua reala. Asta va va oferi gustul a ceea ce ati cautat de foarte mult timp. Asta va va da o idee despre ceea ce facem noi aici. Asta va va oferi acea mica esenta, acea baza, pentru tot ce vom face, incepand de aici incolo.
Am vorbit cu voi in ultimele lunii despre Energia Noua. V-am oferit unele principii pe aceasta tabla, despre ce este energia, iar acum vom patrunde in experimentarea ei. Lucrurile pot deveni putin, ceea ce ati numi voi nebunesti. Lucrurile din viata voastra vor lua unele intorsaturi…. (murmur de nemultumire in audienta)
Ah, vedeti, imediat apare „Oh, nu! Nu! Mai multe intorsaturi si invarteli.” Dar ce-ar fi daca… daca acele intorsaturi si invarteli ar fi total diferite, de lucrurile prin care ati trecut? Ce-ar fi daca nu vor fi traumatice? (audienta raspunde cu urale si aplauze) Ce-ar fi daca n-ar implica nici coliziuni cu ceilalti oameni din viata voastra, nici lectii despre abundenta, care sa va testeze in legatura cu valoarea de sine si nici provocari? Ce-ar fi daca ceea ce vom experimenta n-ar trebui sa aiba acele atribute?
Vedeti, cand spun „schimbare” si cand spun „ajustari in viata voastra” ce faceti voi? Reveniti la confort, care este si Energie Veche, care cuprinde si lucrurile din care ati vrut sa iesiti. Ati incercat din greu sa iesiti din acestea. Poate pentru ca ati trait cu iluzia ca schimbarile pe care le-ati avut in viata pana acum, sunt negative, rele, provocatoare sau, cum ati spune voi „De rahat.” (rasete) Dar, stiti,totul este doar energie, asa cum predam noi in unele clase. Este doar energie. Ele erau asa cum le interpretati voi. Puteti lua orice – ceea ce numiti forte negative sau rele – si le puteti transmuta in energie pura, care sa va serveasca. Nu trebuie sa mai fie rele, nu trebuie sa mai fie provocatoare si desigur, nu trebuie sa mai fie o lectie.
Asadar, veti trece prin experienta. Asta va schimba lucruri din viata voastra – pentru unii dintre voi in mod foarte, foarte profund – si nu trebuie sa va creeze suferinta. Nu trebuie sa va macine starea voastra umana. Nu trebuie sa fie dureros din punct de vedere emotional.
Prin urmare, daca sunteti pregatiti, vom merge acolo. Vom merge acolo. Voi dati din cap, spunand, „Da” .…ati observat ca n-am preluat nici intrebari, in mod intentionat (rade) deoarece adesea, voi aveti acele intrebari in voi, iar intrebarile si raspunsurile vor deveni foarte plictisitoare. Vom reveni la acestea, mai devreme sau mai tarziu, dar a existat tendinta de a starui in ceea ce a fost gresit, in loc de a va uita la ceea ce merge bine, cu adevarat. Asadar, oricum am spune, este vorba ca noi suntem pregatiti acum, pentru experienta Energiei Noi.

Respirati profund si sa incepem sa patrundem acolo. Si nu este nimic din ceea ce-ati gandi voi.
Asadar, da, si desigur, Linda din Eesa, ca raspuns la comentariul tau, ce grup aratos avem aici, astazi. Kuthumi ar fi – este foarte mandru de voi toti, caci aratati foarte, foarte bine.
O Shaumbra Speciala
Iti cer sa ne faci o favoare, Kay (adresandu-se unei femei din audienta). Vrei sa vii cu mine, te rog. I-ati toate accesoriile aici (Adamus ii ridica lucrurile) si voi lua una din apele tale pentru ea – le voi lua pe ambele pentru ea – si daca vrei. Te rog, vino.(Adamus o conduce pe Kay in randul din fata, unde se afla doua locuri goale.)
Este pentru tine. Trebuie sa alegi intre Ralph si David. (Ea ocupa locul de langa David) David. Okay. Este pentru tine. Ingaduie-mi un moment…

Asadar, o vom avea pe Hildegard alaturandu-se noua, pe acest loc. (Adamus pune un tablou cu fotografia ei pe scaunul liber de langa Kay. Era scaunul pe care sedea in mod obisnuit Hildegard la fiecare Shoud, insa ea a facut tranzitia in urma cu aproape 14 ore, dupa o scurta boala)
LINDA: Oh, multumesc foarte mult. (audienta aplauda)
ADAMUS: Iar ea a ales in mod intentionat, sa faca tranzitia chiar inainte de intalnirea noastra. A vrut sa fie aici si n-ar fi putut fi aici, in corp fizic. A vrut sa fie aici, asa ca si-a permis sa faca trecerea, permitand energiei ei sa fie cu noi, astazi. Si, iti multumesc, Kay.
Stiti, este un lucru uimitor cand un Shaumbra face tranzitia acum, cand vine de cealalta parte. Veti observa asta prin exemplul minunat al lui Hildegard. Ea nu a mai amanat. Ea nu a stat in spate. Nu a avut o boala lunga si plictisitoare. S-a intamplat rapid. Se simtea foarte confortabil – inca se simte confortabil – cu ea insasi, asa incat, doar a eliberat. Nu a fost necesar sa se lupte cu procesul mortii. Nici macar nu s-a intrebat cum sa rezolve toate detaliile din viata ei, deoarece stia ca ele se vor rezolva singure. Intotdeauna se rezolva. Ne este uimitor sa fii in corp fizic, sa stii si sa ai incredere in asta?

Asadar, Hildegard a facut tranzitia foarte usor. Mesajul pe care mi-a cerut sa-l impartasesc cu fiecare dintre voi, este ca moartea este un proces minunat. Voi va temeti foarte mult de moarte, deoarece consta in a elibera ceea ce ati gandit ca erati, sa eliberati identitatea, dar intr-un mod in care nu o eliberati, cu adevarat. Tranzitia de cealalta parte poate fi , asa cum stie Hildegard, absolut minunata. Nu trebuie sa fie trista. Nu trebuie sa fie infricosatoare. Nu trebuie sa fie dureroasa. De fapt, ea a facut exact ceea ce am vorbit noi la Scoala DreamWalker Tranzitia prin Moarte – a facut alegerea, a eliberat si a permis.
Hildegard, care sta aici cu noi, energetic, inca este foarte conectata la corpul fizic si la caile umane, deoarece au trecut doar cateva ore decand a plecat, a descoperit ca procesul mortii este foarte frumos, este o uimitoare transformare, o uimitoare alchimie a energiei. Asa cum am spus de multe ori, nasterea este mult mai dificila. De aceea plang copii. Nasterea inseamna uitare, in foarte multe cazuri – uitati de ce ati venit aici. Nasterea inseamna o viata lunga in fata voastra. Nasterea inseamna ca trebuie sa repetati o multime de lucrurile, prin care ati trecut inainte. Nasterea inseamna ca veti suporta familia biologica, pe care adesea o alegeti in graba. Nasterea inseamna ca trebuie sa preluati societatea de unde se afla. Asadar, moartea este mult mai usoara. Moartea este mult mai usoara si cand realizati asta, restul vietii voastre poate fi mult mai dinamic.

Va dati voi seama cat de mult timp petrec oamenii ingrijorandu-se de moarte si evitand-o? Se va intampla, intr-un fel sau altul. Cantitatea de energie care este cheltuita si multitudinea de decizii pe care le luati, datorita fricii de moarte…. – cand in realitate, moartea este un proces minunat.
Intelegerea mortii va va ajuta sa traiti mult mai bine pe Pamant, cand inca va aflati aici, cand alegeti sa fiti aici. Intelegerea mortii va elibera unele dintre acele frici si va va permite sa traiti, va va permite sa va creati realitatea proprie.
Asadar, Hildegard vine astazi sa va permita fiecaruia sa aflati ca a fost o tranzitie minunata. Instantaneu, dupa parasirea corpului fizic, s-a gasit de cealalta parte, asa cum stia ca va fi, minunat, vesel, s-a intalnit cu Tobias, cu Kuthumi si cu mine. Fara remuscari, fara nevoi si dorinte de nedorit, deoarece cand a plecat le-a eliberat pe toate.
Asa ca, acum este interesant ca Hildegard si alti Shaumbr,a care se afla in propria lor tranzitie in prezent, sunt aici sa lucreze cu voi. Multi dintre voi ati cunoscut-o. Multi dintre voi ati cunoscut-o aici, personal si este aici ca sa lucreze cu voi – nu ca ghid, nu ca guru, ci este aici sa lucreze cu voi, ca noi toti ceilalti – la fiecare pas al caii.
Este un timp uimitor pentru voi si pentru noi, deoarece chiar acum are loc prima realizare a Energiei Noi pe Pamant. Chiar aici. Voi intra in asta, intr-o clipa, dar doar cateva comentarii in timp ce continuam.
Fiti Constienti
Asadar, v-am cerut sa va imbracati. V-am rugat sa fiti siguri ca nu aratati ca atunci cand mergeti la aprozar sau la piata. Apreciez acest lucru. De ce v-am cerut sa faceti asta?
Si apropo, doar un scurt comentariu valabil pentru voi toti. V-ati gatit, dar acum, in loc sa aratati ca si cum mergeti la piata duminica, aratati ca si cum mergeti la biserica. (rasete) Si, dragi Shaumbra, imi place asta si voi explica intr-un moment scopul acestei experiente, dar un lucru pe care va incurajez sa-l faceti, este sa fiti constienti.
Vedeti voi, adesea, fie ca mancati ceva si doar…. voi macati inconstient. Doar stati jos si ingurgitati mancarea. Vom schimba asta, acum. Va fi vorba despre a fi constienti, in mod constient.
V-am cerut sa va imbracati elegant astazi, sa fiti constienti, in mod constient, Adesea, voi va puneti uniforma – ceea ce imbraca toti ceilalti. O puneti pe voi, nici macar nu sunteti constienti, decat daca e vreo zi buna, fie ca este vorba despre hainele voastre de grasani sau de slabanogi. (unii rad). Dar, a fi constienti de corpul vostru, chiar si prin modul in care va imbracati, va fi important.
Constientizarea. Realizati voi cate ganduri, actiuni si alegeri faceti intr-o zi, de care nu sunteti constienti, cu adevarat, in esenta, sunteti inconstienti – nu tu, Tom (Tom spune „Multumesc!”), dar aveam nevoia sa ma sprijin de cineva (Adamus se sprijina de Tom) – in care nu sunteti constienti de ceea ce mancati, de ceea ce spuneti, de ceea ce ganditi sau cum reactionati? Pentru a incepe cu adevarat, aceste experiente ale Energiei Noi, va fi vorba despre a fi constienti. Asadar, va voi inghionti in aceasta privinta si asa va face si Hildegard, la fel si Kuthumi, pentru a fi constienti.
Ce mancati? Nu este vorba despre faptul ca mancarea este buna sau rea. Sunteti voi constienti ca mancati? Uneori nu sunteti. Uneori, la momentul indicat, va asezati si mancati. Va fi foarte dificil pentru Energia Noua sa se integreze in corpul vostru, in acest mod.
Fiti constienti de modul in care va imbracati, cum aratati, cum va iubiti, cum aveti grija de voi. Fiti constienti de respiratia voastra. Regret sa va spun, dar o multime dintre voi respirati inconstient. Aandrah, este adevarat?
AANDRAH: Da.
ADAMUS: Da. Da. Ati facut respiratia, dar acum ati transformat-o intr-o noua meditatie. Nici macar nu stiti ca nu mai faceti asta. Cineva v-a spus sa faceti asta, asa ca acum doar respirati, spunand, „Okay, trebuie sa respir pentru alte zece minute.” Daca respirati doar odata – o respiratie – si daca este plina de constientizare (Adamus face o respiratie lunga, profunda) , este tot ce aveti nevoie. Tot ce aveti nevoie. Puteti respira timp de o ora inconstient, trecand prin miscari si actiuni si sa nu se intample multe lucruri bune.

Fiti constienti de lucruri, de modul in care comunicati cu altii. Ati observat ca uneori gura vorbeste…. exista o conexiune nostima intre creierul, mintea si gura voastra si ea doar porneste. Opriti-va pentru un moment. Cum comunicati voi cu altii? Intai, ar trebui sa fie de la nivelul inimii. Ar trebui sa fie, mai intai, din esenta voastra si apoi, cuvintele doar sa curga ca sa se potriveasca. Dar, voi stiti, adesea provinde de aici din cap, iesind prin gura si asta este.
Fiti constienti de cum conduceti o masina. Nu spun sa va ganditi la orice. Exista o diferenta intre a gandi si a fi constienti – o diferenta subtila, insa exista o diferenta. Nu spun sa va judecati sau sa va criticati – nici vorba – ci sa fiti constienti.
Cum ma ascultati pe mine, acum? Voi spuneti, „Ei bine, nu stiu, asa cum fac intotdeauna. Stau aici si ascult” Ah, fiti constienti pentru o cplia, De la ce nivel ascultati? Cum ascultati aceste lucruri? Ascultati doar la un singur nivel, doar ca sa intre prin urechi, sperand ca ceva se va fixa, sperand ca veti obtine ceva din asta? Sau ascultati cu inima voastra, cu intreaga voastra fiinta, cu pasiune?

Incepeti sa fiti constienti. De aceea v-am cerut sa va imbracati elegant.
Acum, imbracati elegant – n-am spus sa va puneti cravata sau jacheta, dar cred ca asta a inteles Cauldre prin a se imbraca de gala. Apropo, as dori sa va gatiti de acum inainte, intr-un fel sau altul –daca alegeti. Desigur, aceasta este Shaumbra; voi veti nesocoti regulile oricum. (rasete) Imbracati-va elegant. Asadar, unii dintre voi v-ati gatit, ca si cum ati merge la biserica, ceea ce nu veti mai face.
Imbracati-va elegant. Ce inseamna asta? Oh, voi va gatiti de Halloween. Va puneti unele costume.
LINDA: Fii atent ce anume ceri. (rasete)
ADAMUS: Ce ziceti de a va gati in unele dintre hainele altei ere? Da!
LINDA: Fii atent!
ADAMUS: Imbracati-va ca o fiinta din viitor. Imbracati-va elegant ca cel ce umbla pe strada. (audienta ofteaza) Iar pentru doamne – asta a fost valabil pentru barbati (hohote de ras) – pentru doamne, orice doriti. Dar voi stiti, am vorbit inainte, sa iesiti de pe vechile rute. Iesiti de pe vechile rute si interpretati putin unele roluri. Interpretati roluri. Eu joc un rol cand sunt cu voi. Draga doamne, credeti ca sunt eu cel adevarat? (Adamus rade)
SHAUMBRA: Da.
ADAMUS: Da, da, sunt in parte. Dar, eu imi permit sa fiu flexibil in rolurile mele. Cand ma adresez Shaumbrei este foarte diferi,t fata de cum ma adresez celorlalti. Cand ma adresez voua personal, stiti voi, este diferit decat acum. Asadar, cand va imbracati elegant, din cand in cand, lasand deoparte vechile uniforme, vechile roluri, veti trimite un mesaj incredibil restului din voi. Puteti fi orice doriti. Orice doriti. Distrati-va cu asta.
LINDA: Sigur?
ADAMUS: In mod absolut. Si va veti simti putin ciudat la inceput, deoarece ganditi ca exista anumite moduri in care ar trebui sa va imbracati. Voi spuneti, „Voi merge la Cercul Crimson astazi, imi voi pune blugii si hanoracul. Asa ar trebui sa ma imbrac.” Imbracati-va oricum doriti.
LINDA: Adevarat?ADAMUS: Jucati roluri. Absolut.
EDITH (din audienta): Poti fi dezbracat?
ADAMUS: Uh, eu pot fi dezbrcat. Nu stiu daca vrea Cauldre sa fie, dar…. (Adamus rade) Si, draga Edith, vom fi incantati daca te vei imbraca elegant – nu dezbracata, ci imbracata elegant. Asadar, dragi Shaumbra, unde ne indreptam cu asta? Asa cum am spus, noi doar marcam timpul aici. Asadar, aducem aici aceasta energie a experientei.
LINDA: John, S-a inregistrat asta?
ADAMUS: Asadar, constientizarea. Constientizarea privitor la… cum va iubiti? Ei bine, probabil ca nu va iubiti, cu adevarat. E un fel de a avea grija de voi. Este un fel de a fi grijuliu, dar cum va iubiti pe voi? Fiti constienti. Ce faceti pentru voi? Ce faceti sa va sustineti si sa va iubiti?

V-ati trezit vreodata dimineata si v-ati dus sa va priviti in oglinda si sa spuneti, Te iubesc, neconditionat?” Nu. V-ati simti … ei bine, da, tu. Dar, majoritatea dintre voi se vor simti putin ciudat, facand asta. Ma bucur ca ai revenit (adresandu-se lui Deb). Majoritatea dintre voi va veti simti putin ciudat facand asta. Vi s-a spus ca este un mod narcisist. De fapt, este ciudat sa nu fiti capabili sa va uitati in oglinda si sa spuneti, „Te iubesc, neconditionat.”

Incepeti sa fiti constienti de lumea din jurul vostru. Ati evitat-o pana acum, probabil pentru binele vostru. Ati avut nevoie sa treceti prin aceasta eliberare a multor lucruri, dar ati inchis lumea afara. Veti fi… ei bine, veti incepe sa fiti si veti continua sa fiti, o parte importanta a lumii si a ceea ce se intampla in lume.
Incepeti sa fiti constienti, nu doar de cititul stirilor dramatice, dar de ceea ce se intampla, cu adevarat. Ce se intampla in Haiti? Voi spuneti devastare, dar ce se intampla, cu adevarat?
SHAUMBRA: Transformari energetice.
ADAMUS: Transformari energetice, desigur, iar energia veche care a fost ingropata revine si se va intampla peste tot in lume.

Acum in Haiti – a atras mult atentia lumii sa se concenterze aici. Haiti avea multe Energie Veche – energie intunecata – probleme si acestea ies la suprafata. A atras atentia lumii. A atras constiinta omenirii, intr-un mod minunat. Dar, permiteti constiintei voaste ca ajunga acolo si fiti constienti de alte lucruri care se intampla.
Eliberarea Energiei Vechi, da. Tiparele de vreme schimbatoare, de care a vorbit Tobias anul trecut se manifesta. Tiparele de vreme si-au demarat schimbarea anul trecut, o schimbare in orice, de la grilele magnetice, corpul fizic si grilele magnetice non-fizice; schimbarea efectelor gravitationale; la schimbarea polilor si acum, observati manifestarea interesanta a vremi si aceasta va continua. Nu inseamna „rau”, nu inseamna ca lucrurile trebuie sa fie devastatoare.
Vremea in Washington, din acest week-end, ar putea fi un record al depunerilor de zapada. Ce lucru minunat in Washington! De ce? Deoarece asta opreste totul, pentru un moment. Opreste totul. Totul se inchide si daca exista vreun loc din lume, care avea nevoie sa se opreasca, acesta este Washingtonul. (urale in audienta si aplauze) Aceasta nu este o exprimare politica; este o exprimare energetica.
Ce se intampla este faptul ca oamenii intra intr-un ciclu, intr-o nebunie. Voi stiti asta din viata voastra personala. Nu va puteti opri. Nu stiti cum sa va opriti. De cate ori ati invitat un eveniment in viata voastra, in ultimii cativa ani, doar ca sa va opreasca – un accident de masina, o boala, unele traume, pierderea serviciului – deoarece nu stiati cum sa va opriti? Erati prinsi intr-un tipar. Ati incercat sa va opriti, dar doar nu v-ati oprit. Asa ca, uneori, voi chemati un eveniment exterior. Uneori, lumea sau o tara va chema un eveniment ,precum furtuna de zapada. Totul se opreste.
O furtuna de zapada este minunata, este atat de pura! Ea doar pune o patura peste tot pentru un moment. Ea face ca oamenii sa incetineasca lucrurile, sa reflecteze, sa iasa din nebunie. De fapt, este vorba despre unele lucruri energetice, interesante, care apar, pe intreaga coasta de est, in prezent.
Observati cum acea zona invita o schimbare, dar nu trebuie sa fie un cutremur sau un uragan. Schimbarea poate veni pe cai minunate si ea poate veni in acel fel si in viata voastra. Puteti avea o mica furtuna de zapada sau un cutremur. Este in functie de voi.
Fiti constienti in prezent, de ceea ce se intampla in lume. Nu vorbesc despre a intra in politica stirilor si in dezbateri, ci de schimbari si transformari. Motivul este ca voi ajutati sa aduceti primele atribute ale Energiei Noi. Voi ajutati la crearea transformarii din constiinta, ceea ce aduce un nou potential pentru fiecare. Asadar, este momentul sa incepeti sa fiti constienti de ceea ce se intampla in lume, in prezent.
Tehnologia este o arie in care unii dintre voi nu va simtiti confortabili. Nu trebuie sa cunoasteti aspectele stiintifice, programarea din sectorul computerelor sau matematica tehnologiei, dar intelegeti energia, pentru o clipa.
Transformarile Constiintei
Au avut loc cateva transformari majore ale constiintei , una imediat dupa cel de-Al Doilea Razboi Mondial – o mare transformare a constiintei – urmata de schimbari in tehnologie. A avut loc o alta transformare in anii 60 – o imensa transformare a constiintei - care a deschis usa, din nou, pentru tehnologia avansata.
Observati ce s-a intamplat spre finele anilor 60 si inceputul anilor 70, in termenii exploziei de tehnologii noi. Uneori, trece un timp pana ajung la voi, insa constiinta apare prima si apoi lucrurile, precum tehnoogia, stiinta, afacerile, iar guvernele vin apoi.
Au mai fost si alte schimbari si transformarii in constiinta, mai putin importante, peste ani, cate putin aici, cate putin acolo. A avut loc o transformare mare in 2001, asa cum stiti. Nu a afectat foarte mult tehnologia atunci, asa cum a afectat valorile si aspectele morale si intentionez sa merg atat de departe, incat sa spun ca transformarea contiintei din 2001 duce acum la transformarea practica din finante si din guverne, intr-o masura si in religie. Asadar, evenimentul, transformarea constiintei de atunci se manifesta acum, iar voi ati observat lucruri precum pietele financiare din lume si veti vedea mai multe, prin schimbarile guvernamentale din lume.
O alta transformare a avut loc in anul 2007. A trecut neobservata de majoritatea oamenilor, dar s-a intamplat si a fost chiar extinsa. Nu a fost necesar sa vina ca o furtuna. Ea a aparut ca o invitatie binevenita. S-a numit Saltul Cuantic, iar majoritatea dintre voi ati participat la acesta. Acesta a deschis usa ca noi tehnologii sa apara. Multe dintre acestea inca sunt pe masa de lucru, ca sa spun asa. Inca nu au fost implementate.
Dar, schimbarile in constiinta care au aparut in 2007 vor duce, in ultima instanta, la solutiile Energiei Noi, la solutii medicale incredibile, daca vom putea trece de unele chestiuni morale, religioase – ma refer la lucruri precum celulele stem – la deschideri incredibile, in special, in una dintre cele mai mari probleme cu care se confrunta oamenii acum, care este combustibilul, energia. Nu este uimitor faptul ca sunteti lucratori cu energia, care aduceti Energia Noua, iar lumea se confrunta cu o imensa criza energetica? Imensa! Nu se vorbeste despre asta prea mult. Nu spun ca exista vreo conspiratie, ci ca oamenii nu vor sa se adreseze faptului ca lumea consuma din ce in ce mai mult combustibil si epuizeaza resursele.
Da, inca exista multe acolo, dedesubt. Dar, constientizarea voastra va va spune, „Ei bine, chiar daca exista combustibil fosil pentru inca 10 000 de ani, combustibil petrolier, nu ne poluam noi mediul? Nu deterioram noi darul numit Pamantul, pe care Gaia ni-l preda noua?” Asadar, chiar daca ar exista multe resurse, simtul comun va spune, „Dar daca vom continua sa-l folosim la scara actuala, vom continua sa ne cream probleme cu vremea, cu mediul”.
Exista niste descoperiri de combustibili straluciti, descoperiri tehnologice, chiar dupa colt – in acest an, in anul urmator – lucruri stralucite precum…. si nu, dragi prieteni, nu energie solara sau eoliana. Acele sunt, in opinia mea, distrageri. Distrageri. Sunt foarte, foarte brute.
Exista energie pura, energie uimitoare, care este disponibila. Fuziunea la rece. A avut loc o tentativa, a fost un experiment de laborator al fuziunii la rece. A avut succes, dar nu l-au putut duplica/repeta. Hmmm. Hmmm!
Exista cei care spun, „Ei bine, in felul acesta nu se va intampla niciodata si totul a fost o stire publicitara senzationala.” Nu, in mod absolut. Experimentul fuziunii la rece care a aparut cu cativa ani in urma, a functionat. A produs energie fara produse secundare negatice, ca la energia nucleara. Fara nici un fel de produse secundare, negative.
Nu s-a putut duplica. Nu a putut fi repetat.…? Acum voi stiti raspunsul la asta.
SHAUMBRA: Este Energie Noua.
ADAMUS: Este Energie Noua! (Adamus o saruta pe obraz pe acea Shaumbra; audienta rade) Da. De fapt, ei – nu stiu asta, asadar sa le predam cuvantul – insa cercetatorii au fost capabili sa o aduca in avans, ca pe un tipar de Energie Noua. Cu alte cuvinte, nu a fost exact Energie Noua, ci a fost ca o umbra a Energiei Noi. De fapt, ei au accesat-o dincolo de timp si spatiu si au creat o fuziune la rece. Aceasta este una dintre multele surse de Energie Noua, care vor veni pe calea voastra.

Fiti constienti de tehnologie. Exista – motivul pentru care subliniez acest lucru aici – exista solutii tehnologice, medicale, care sunt exact la un pas de a aparea. Ei lucreaza la acestea in laboratoare, dar le lipseste un mic component. Se afla pe calea cea buna, dar inca nu chiar acolo. Nu vor ajunge la acel component lipsa sau la elementul care le creaza frustrare, pana cand constiinta nu se ma expansiona putin mai mult. Tehnologia, stiinta, urmeaza intotdeauna constiinta.
Asadar, ce se intampla, dragi Shaumbra, in timp ce stati aici, in timp ce noi lucram impreuna in realitatea voastra personala, prin Energia Noua, prin expansionarea constiintei voastre? Ei bine, asta selecteaza potentialul pentru oricine altcineva, pentru cei care lucreaza la rezolvarea unora dintre aceste probleme – problema bolilor, problemele energiei din combustibili, problemele globale de mediu. Nu spun ca este vorba de incalzire sau racire, ci ca sunt necesare unele solutii. Munca pe care o faceti cu voi insiva, prin acest grup Shaumbra, are un impact. Realizeaza o diferenta. De aceea, eu sunt incantat sa lucrez cu voi, in acest mod.
Fiti Constienti
Asadar, fiti consteinti de ceea ce se intampla in situatia finaciara globala. Nu intrati in panica, in aceasta privinta. Nu intrati in conspiratii, in aceasta privinta. Nu incepeti sa stocati banii. Nu construiti acoperisuri subteranre – nu-mi pasa ce va spune Ramtha. (rasete) El va spune dintr-un motiv foarte diferit, dragi Shaumbra, subiect asupra caruia Cauldre imi cere sa nu intru. Asa ca, nu voi intra.
Situatia economica globala din prezent, este foarte interesanta. Are loc o reechilibrare sau redistribuire a bogatiei. Dar, inca are atributul Energiei Vechi – „exista doar atat de mult”. Este o iluzie grozava in care sa patrunzi. Este o iluzie grozava de vandut – „Exista doar atat de mult, aici.” Nu este asa. Exista toata abundenta din lume, dar daca fiecare a simtit in acest mod, ei bine, atunci nu a putut exista nici un control. Asadar, fiti constienti de redistribuire.
Nu intrati in teama ca piata se va prabusi complet. Asta este drama. Asta este frica. Nu iesiti in fuga si sa cumparati mult aur, deoarece veti vedea ca piata aurului este supra-manipulata acum si poate fi foarte ispititor sa cumparati aur.
SHAUMBRA: Nu te uita la mine.
ADAMUS: Nu, tu vinzi aurul.
SHAUMBRA: Il vand! (rasete)
ADAMUS: Poate fi foarte ispitiror sa vreti sa puneti aurul la saltea sau sa convertiti bunurile voastre in aur. Nu, este…. a fost manipulat. Este o sursa grozava de manipulare.

Fiti constienti de ceea ce se intampla cu religiile. In prezent, voi observati aceste incredibile, ceea ce ati numi, controverse sau provocari intre lumea crestina si cea musulmana. Fiti constienti ca exista si incepeti sa intelegeti de ce exista, ce se intampla, cu adevarat. Ce se intampla, cu adevarat? Nu voi intra in asta chiar acum, dar voi reveni la asta mai tarziu.
Fiti constienti de unde provin alegerile voastre. Fiti constienti de unde vin alegerile voastre. Majoritatea alegerilor provin din emotii. Acum, v-ar placea sa credeti ca alegerile voastre provin din intelect. Nu provin. Ele sunt justificate la nivel intelectual, dar ele sunt emotionale. As merge atat de departe, incat sa spun ca procentul de 99,9% al fiecarei alegeri pe care o faceti, este emotional. Chiar cand mergeti sa va cumparati o masina, voi spuneti, „Dar o cumpar pentru ca este eficienta, din punctul de vedere al combustibilului. Fac o afacere buna cu asta.” Voi va cumparati masina deoarece este rapida. Dar, nu, nu, nu. Voi justificati acest lucru. Justificati asta dintr-un nivel emotional. V-ati indragostit de ea. Va place din diverse motive.
Cand incercati sa alegeti chiar si ce v-ar placea sa mancati, se bazeaza pe emotie, dar justificati asta prin logica. Incepeti sa fiti constienti, cu adevarat, de alegerile voastre.
Inainte de a face o alegere, opriti-va pentru un moment. Iesiti din minte, opriti-va pentru un moment.
De unde provine? Alegerile sunt facute din frica, alegerile sunt facute datorita seductiei si alegerile sunt facute uneori, dintr-un loc al bucuriei, ale adevaratei bucurii. Ele nu sunt facute cu adevarat de aici, de sus, indiferent de ce credeti. Ele sunt facute pornind de la alti factori.

As spune ca jumatate din ele sunt facute din frica. Cu alte cuvinte, voi faceti o alegere in viata voastra, deoarece va temeti de altceva. Voi va indepartati de ceva, alegand altceva, asadar, nu va trebui sa faceti fata fricii. Acesta nu este un mod foarte bun de a trai.
Multe din alegerile voastre sunt facute ca urmare a seductiei. Sunteti sedusi de lucruri ,precum a fi o victima. De fapt, sedusi in a avea o zi buna, dar simtind ca nu sunteti demni de ea si astfel, creati o zi proasta. Sunteti sedusi de drama altor oameni foarte, foarte usor. Voi intrati in asta foarte usor. Sunteti sedusi de lucruri, precum propriile aspecte, de parti ale voastre care va manipuleaza. Sunt acele alegeri pe care le auziti, uneori sunt acele impulsuri stranii care apar si va ajuta sa faceti alegeri sau influenteaza alegerile voastre.
De fapt, unele dintre alegeri sunt bazate pe bucurie sau fericire, dar nu destule. Asadar, incepeti sa observati si sa simtiti, de unde provin alegerile voastre.
Alegerile ar trebui sa provina dintr-un loc al suveranitatii, al constientizarii si pentru ca asa vreti voi. Voi alegeti. Asa ca, in timp ce patrundem in aducerea expereintei Energiei Noi in viata voastra, constientizarea va fi un factor-cheie. Constientizarea. Poate ca va voi innebuni cerandu-va sa fiti constienti.
Voi sunteti fiinte constiente si se presupune ca fiinta constienta sa fie in starea de constientizare, dar constientizarea si constiinta au fost puse in cutie, inchise, puse jos si inchise. Le voi scoate afara acum, sa fiti in starea de constientizare.
Ce Vreti?
Luna trecuta cand ne-am adunat v-am intrebat ce va doriti. Ce vreti? Sa continuam cu asta, chiar acum.Prin urmare, David, ce vrei?
DAVID: Sa simt si sa experimentez, cu adevarat, sinele meu real.
ADAMUS: Okay. Nu voi face comentarii, intr-un fel sau altul. Da. Si, Edith, ce anume vrei tu?
EDITH: As vrea sa stiu cum sa creez, exact ceea ce vreau.
ADAMUS: Minunat. Multumesc. Sa trecem la Pete.
PETE: Fiecare persoana care ma intalneste sa se simta pretuita si acceptata.
ADAMUS: Pretuita si acceptata. Minunat.
PETE: Iar cei care nu simt asta, le urez numai de bine.
ADAMUS: (razand) Si Laurei.
LAURA: As vrea sa interpretez roluri. As vrea sa joc tot timpul.
ADAMUS: Bine. Si lui Jane.
JANE: As vrea sa fiu in pasiunea mea si sa fac ceea ce am venit sa fac aici. ADAMUS: Excelent, multumesc. Leslie.
LESLIE: Distractie.
ADAMUS: Distractie?
LESLIE: Vreau ca doar sa ma distrez in restul timpului.
ADAMUS: Minunat. Mary?
MARY: As vrea sa-mi deschid mai mult creativitatea mea, decat este acum.
ADAMUS: Suzy?
LINDA: Suzy Schemel!?
SUZY: As vrea sa adun experiente noi – sa continui.
ADAMUS: Excelent.
SUZY: Multumesc.
ADAMUS: Si apoi lui Dave, desigur.
LINDA: Dave Schemel.
DAVE: Sa experimentez si sa ma expansionez, fara judecata.
ADAMUS: Excelent. Katherine?
KATHERINE: As vrea sa fiu cine sunt in bucurie, sa creez, sa iubesc, sa dansez si sa fiu.
ADAMUS: Excelent. Alane?
ALANE: As vrea sa experimentez tot felul de lucruri nostime, sa calatoresc si sa experimentez acestea, cu multe tipuri de oameni.
ADAMUS: Holly?
HOLLY: Cred ca vreau, mai mult decat orice, sa experimentez unimea unimii.
ADAMUS: Kathleen, te-am intrebat luna trecuta si ai spus, „Exprimarea in bucurie a vietii. Expansiune si exprimare” in esenta.
KATHLEEN: Da.
ADAMUS: Desigur. Iar eu am fost foarte impresionat si am spus „WTF”.
KATHLEEN: Pentru ce este asta. (in engleza: What’s that for)
ADAMUS: De unde provine? (rasete)
KATHLEEN: De unde provine? ADAMUS: Da. De unde provine, deoarece este asa de aproape. Tu ajungi acolo, esti foarte aproape. Si, ce alegi luna asta? KATHLEEN: Acelasi lucru.
ADAMUS: Acelasi lucru, excelent.
KATHLEEN: Doar vreau sa ma bucur orice sunt, oriunde sunt.
ADAMUS: Excelent. Okay. Minunat, multumesc.
KATHLEEN: Cu placere.
ADAMUS: Asadar, v-am pus aceasta intrebare acum: ce vreti? Timp de doua luni la rand. Interesante raspunsuri. Nu neaparat raspunsuri adevarate, insa interesante, deoarece, dragi Shaumbra, mai intai de toate, daca ati fi vrut cu adevarat, ati fi avut, asa cum am spus. Daca ati fi vrut, cu adevarat. Multe dintre aceste vreri si dorinte provin din minte. A multime dintre dorintele reale provin din nevoile umane, de atins si de manuit.

Ceea ce ati vrea acum este ca eu sa iau o piatra si sa o transform in aur. V-ar placea asta, cu adevarat. (audienta spune „Da!”) Asta este seductie. V-ar distrage. V-ar distrage in mod absolut si v-ati petrece restul vietii incercand sa descifrati cum am facut asta.
LINDA: Dar oamenii vor sa stie, este atat de rau, cu adevarat?
ADAMUS: Nu este rau – este o distragere si nu este motivul din care ati ales sa fiti aici.Sa revenim la ce vreti. Premiza discutiei noastre de astazi este ca voi nu stiti ce vreti. Nu stiti, cu adevarat. Voi spuneti unele cuvinte si suna bine, dar chiar si pentru cei care au impartasit, nici voi nu stiti ce inseamna asta, cu adevarat. Problema cea mai mare pe care o avem – o am cu voi, cand sunt cu fiecare, la fiecare pas al caii asa cum suntem – este ca voi nu stiti ce vreti. Nu stiti. Nu aveti nici o idee si asta se schimba zilnic!

Va petreceti viata incercand sa aflati ce vreti. Intr-o zi este acest lucru, in alta zi este acel lucru. Apoi va deprimati si va suparati, deveniti frustrati, deoarece nu stiti ce vreti.
Sunteti condusi pe un drum gresit de ce ganditi ca ar trebui sa vreti. Voi… (Adamus ofteaza) voi va prindeti intr-o multime de deprinderi si capcane, deoarece vreti „asta” intr-o zi, voi vreti „aceea” in ziua urmatoare. Intr-o zi ganditi ca prioritatile voastre sunt nevoile umane – vreti lucruri in viata voastra – iar in ziua urmatoare exista nevoi spirituale. Nu stiti ce vreti.
Vestea buna este ca va aflati exact, acolo unde trebuie sa fiti. Exact acolo unde trebuie sa fiti! (audienta ovationeaza si aplauda) Ce inseamna asta? Excelenta intrebare. Mai intai de toate sa luam acest moment ,sa respiram profund, profund si sa spunem „Multumesc Doamne!” (audienta spune „Multumesc Doamne!”) Multumiti-va! Va aflati exact, unde trebuie sa fiti in acest – a nu sti ce vreti.

Poate parea ca o dilema si poate face de rahat o zi buna (rasete), dar este potrivit, in mod absolut. De ce? Deoarece ati trecut printr-o metanorfoza, printr-o schimbare de la a fi doar fiinta umana, de la perceptia voastra ca fiind doar uman; ati trecut de la baza sau platforma nevoilor umane vechi – nevoia de a fi iubit si acceptat de altii, nevoia de a avea lucruri precum banii in buzunar, cateva alimente pe masa, un serviciu care sa va ofere un grad de respect, aveati nevoie de lucruri precum sanatatea fizica. Aveati nevoie de cel putin un grad de confort cu voi insiva. Nu era necesar prea mult, doar intr-o masura. Nivelul general de confort cu voi insiva este mic (Adamus tine degetele la distanta de 1 inch) Ar trebui sa va simtiti confortabil cu voi insiva, in totalitate, sa fiti relaxati, in totalitate, cu voi insiva.
Asadar, ati trecut prin tranzitii incredibile – nu mai sunteti doar uman cu nevoile voastre umane, ci acum permiteti divinului, lui Dumnezeu din interior sa iasa la suprafata. El nu vine dinafara. El vine din interior.
Voi permiteti aceasta integrare a umanului cu divinul, in acest moment – nu mai este doar o filozofie, nu mai sunt doar cuvinte, nu mai sunteti un grup de studiu, care sa va intalniti odata pe luna apoi sa uitati de toate acetsea, cand va intorceati in lumea voastra – ci acum ii permiteti, cu adevarat. De fapt, o realizati cu adevarat.
Astfel, in acest proces de tranzitie, in aceasta integrare, tot ce ati crezut ca voiati, va deveni incetosat si confuz. Despre tot ce ati pastrat ca fiind important , nu veti mai sti nimic. Oricare dintre telurile viitoare, brusc, nu vor mai avea insemnatate. Ceea ce ati gandit ca este pasiunea voastra, brusc, nu va va mai entuziasma. Iar ceea ce ati gandit ca voiati, nici nu veti sti daca mai vreti vreodata. Puteti spune cuvinte. Puteti veni cu ceva dragut, dar maine acesta se va schimba. Se va schimba maine, in mod absolut – si acesta este un lucru bun. Este, cu adevarat. Nu este nimic in neregula cu voi. Nu exista nimic in neregula, daca acea dorinta – ceea ce vreti – se va schimba in fiecare zi. Ar trebui sa se schimbe. Ar trebui.
In acest ciclu prin care treceti acum, ar trebui sa se schimbe, in mod absolut. Asadar, va rog, iubiti-va! Exista o imensa cantitate de energie, o imensa creativitate care apar acum, asa ca, veti obtine inspiratie la diferite niveluri si inca veti ajunge la vreri si nevoi de la nivel uman, toate venind impreuna, intr-o mare dezordine. Intr-un mare haos. Dar voi stiti ce v-am spus inainte despre haos. Nu este haos, cu adevarat. Este haos doar cand va uitati la el la fel cu cum priviti ghergheful, cum priviti tesatura din gherghef pe dedesubt. Pare haos. Dar cand o priviti de sus, ea este un goblen minunat.
De fapt, nu exista haos in viata voastra, in prezent. Exista tranzitia, transmutarea, alchimia care au loc in viata voastra, chiar acum. Are loc o imensa alchimie. Ati observat cum, cumva, voi inca va strecurati? Cu alte cuvinte, inca nu v-ati prabusit. Ganditi ca va veti prabusi. Simtiti ca in orice moment va veti prabusi. Va duceti seara in pat si ganditi, „Multumesc Doamne ca nu m-am prabusit si nu m-am prajit astazi.” (rasete) „Multumesc Doamne ca am supravietuit si poate ca maine ma voi prabusi, dar cel putin noaptea asta am reusit.”

Nu va veti prabusi. Nu va veti prabusi. Simtiti ca si cum v-ati prabusi. Nu va veti prabusi. Voi aveti in preajma voastra toate aceste energii. Totul din realitatea voastra de baza se schimba, in mod absolut. Voi stiti cum trec majoritatea oamenilor, ei au un tel, un plan sau o dorinta. Asta ii conduce de la punctul A la punctul B si ajung acolo, cumva usurati si apoi, isi planifica urmatorul punct B, spre punctul C. Este un fenomen interesant si voi vorbi mai mult despre asta, intr-un moment, da – chiar daca am spus deja lucrurile pentru care am venit sa le spun – insa ei folosesc telul sau dorinta, pentru a trece de la un pas la urmatorul si la urmatorul. Este cam la fel, cum ati trecut voi prin viata.Ati avut un tel cand erati tanar, sa urmati scoala, de exemplu. Apoi ati avut telul sa aveti o cariera si o familie.
Ati avut un tel, un lucru dupa altul. Aveti un tel in prezent – oricare ar fi, poate ca doar sa treceti prin restul acestui channel (rasete) „Te rog, draga Dumnezeule!” - dar asa a fost modul in care s-a desfasurat viata voastra.
Acum, pasiti in spate, pentru un moment. Nu este aceasta o cale, mai degraba limitata, de a trai? Si cumva, nu este o cale de a trai plina de frica? Si cumva, nu este o cale de a trai foarte neimplinitoare? Pana cand muriti. Ei bine, acesta este un gen de tel straniu – il repetati, pana in punctul in care muriti. Supravietuiti, pana muriti. (rasete)
Asa traiesc majoritatea oamenilor si asa ati trait si voi, asa ca nu radeti prea mult. (Adamus chicoteste) Asa ati trait voi, pana ieri. Dar, astazi noi vom trai diferit.
Asadar, eu v-am intrebat „Ce vreti?” pentru a agita putin lucrurile, sa va fac sa ganditi. Va spun ca atunci cand spuneti in fata grupului ce vreti – ei bine, nu este ceea ce vreti, cu adevarat. Nici vorba! Voi ganditi ca vreti asta, dar de fapt, nu vreti – orice ati spus, nu-mi pasa ce a fost. Voi nu stiti ce vreti.

Prin urmare, sa luam un moment in aceasta minunata energie si sa fim. (pauza)
Fara sa stiti ce vreti.
Indepartand definitia.
Indepartand telurile.
Indepartand, posibil, dorintele Energiei Vechi.
Indepartand vechile asteptari, deoarece toate se vor schimba. Toate se vor schimba.
Pasiunea
Motivul pentru care am mentionat toate aceste lucruri, motivul pentru care acest lucru este important, dragi Shaumbra, este, mai intai de toate, sa va ofer ceva usurare, sa stiti ca nu mai trebuie sa stiti ce vreti, niciodata. Va fi o calea stranie de a trai, dar veti descoperi ca aceasta va va permite sa traiti, cu adevarat.

Va fi subiect pentru multe dezbateri, multe discutii intelectuale. Vor fi multi cei care vor spune, „Da, stiu ce vreau” dar ii voi provoca si pe aceia. Nu, nu stiti, cu adevarat si ati putea doar fi in pace cu asta, pentru putin timp?Veti ajunge la o intelegere, mai devreme sau mai tarziu – nu astazi.
Veti ajunge la o intelegere a ceva, ce transcende dorintele reale. Veti avea pasiune care va fi profunda, care, pentru prima oara, va fi atat de semnificativa, dupa atat de multa vreme, care va va ajuta sa intelegeti cum v-ati creat realitatea, va va ajuta sa intelegeti cine sunteti, cu adevarat. Dar nu va fi o dorinta, asa cum v-ati gandit voi. Veti ajunge la – din lipsa de cuvinte mai bune – la adevarata pasiune cu voi insiva. Nu vorbesc despre vreo ocupatie, vreun hobi ori ceva asemanator, ci vreau sa spun adevarata pasiune in ce va priveste; o iubire de sine, dar o iubire care va fi intensa si expresiva.
Din acest moment nu conteaza, cu adevarat, ce faceti sau ce nu faceti. Prin acest gen de pasiune a sufletului pe care o aveti, nu conteaza. Nu trebuie sa mai conteze niciodata; doar este.
Acum, vedeti, trebuie sa folosesc cuvinte aici, care devin putin intelectuale sau noi devenim esoterici, dar vreau sa impartasesc cu voi ce se intampla si ce se va intampla. Se trece dincolo de dorinta, se intra in pasiune.
Pasiunea este, din lipsa cuvintelor – cum exprimati voi pasiunea? – adevarata intelegere a lui Eu Sunt. Adevarata stralucire a ceea ce ati facut la nivel uman si acum aducand nivelul divin.
Energia Noua
Mentionez toate acestea, deoarece si altceva se va intampla. Unii dintre voi deja ati experimentat asta, in ultimele cateva luni si este un lucru foarte important. Voi ati invitat acest lucru numit Energia Noua in viata voastra. Ati invitat divinul in viata voastra. Asa cum ati observat inainte din diagramele mele, Energia Veche a fost creata din pasiune a de a reveni Acasa. Acest lucru a creat intreaga energie si energia a fost folosita de constiinta voastra sa creeze realitatea, sa manifeste.
Energia Noua vine acum, in timp ce Acasa vine la voi, in timp ce Dumnezeu, voi reveniti la voi. Asta este Energia Noua. Nu este vibrationala, asa cum ati auzit de multe ori. Ea este expansionala, in fiecare directie, in acelasi timp. Nu arata, nu actioneaza si nu se simte ca Energia Veche si exista o parte din voi care ar vrea sa fie ca cea veche. Voi vreti sa o definiti in termenii Energiei Vechi. Nu este posibil. Este total diferita
Acea Energie Noua este rezultatul integrarii finale dintre uman si divin. Asta este ceea ce o creaza. Ea este noua, chiar si pentru cei care sunt in taramurile angelice, iar ei va privesc si observa. Sunt constienti de voi la nivel de baza, intim, deoarece asa cum merg oamenii pe Pamant, asa merge intreaga creatie. Asadar, ei sunt extem de interesati sa vada cum functioneaza.
Ceea ce se intampla in viata voastra acum, motivul pentru care lucrurile sunt putin contradictorii, putin bulversante – cu adevarat bulversante, sa fim cinstiti – motivul din care lucrurile sunt cu adevarat cu susul in jos acum, este acesta: Energia Noua se afla aici.
Este creatia voastra, dar ea vine, ati putea spune, dintr-un taram diferit, pe o baza total diferita si vine sa se integreze in viata voastra, aici pe Pamant. Acum ea va exploreaza. Va exploreaza emotiile, deoarece in procesul integrarii, ea trebuie sa inteleaga de unde ati venit si din ce sunteti alcatuiti. Ea vrea sa stie cumsa actioneze in viata voastra. Nu vrea sa se lupte cu voi. Vrea sa stie cum sa fie o parte din viata voastra. Este energia divina pe care ati cautat-o mereu si este aici. Ea vine si spune „Cum functioneaza acea parte emotionala din tine?” Prin urmare ea intra direct in interior si va sondeaza.
Aceasta va apartine. Nu este o sonda extraterestra; acelea sunt foarte diferite. Nu este o energie exterioara, intruziva. Dar, astea fiind spuse, exista unii care inca nu stiu cum sa defineasca sau sa inteleaga toate acestea, asa ca vor visa sau poate vor gandi, ca au avut o intalnire cu extraterestri. Probabilitatea este – daca este un grup Shuambra – probabilitatea este ca nu este vorba despre o intalnire cu extraterestri. Este Energia Noua care vina sa spuna, „David, ce te face sa continui?”

Nu este vorba despre ceea ce ganditi voi ca va face sa continuati, apropo, ci ceea ce va faceti sa continuati, cu adevarat. Sunt emotiile. Sunt dorintele. Sunt acele aspecte. Sunt sentimentele. Reamintiti-va ce am spus inainte ca alegerile nu sunt intelectuale, desi v-ar placea sa ganditi ca sunt? Nu sunt. Sunt emotionale. Asadar, Energia Noua intra si incepe sa observe, sa simta ce va determina sa faceti acele alegeri. In acest moment ea intra in interior, va sondeaza vietile trecute, deoarece sunt o parte din voi. Sunt ceea ce va alcatuieste.
Prin urmare Energia Noua vine pe Pamant. Ei bine, ea nu va sfarsi pe un platou in fata voastra. Ea patrunde in voi. O veti simti. Va sondeaza fiecare parte din voi. Va ajunge sa inteleaga cum functioneaza mintea. Va patrunde in procesul vostru logic. Cum functioneaza logica? Va patrunde in corpul fizic. Unii dintre voi ati avut reactii in ultimul timp – „Ce se petrece cu corpul meu?” deoarece voi o simtiti cum a patruns acolo. Ea patrunde in fiecare parte din voi, in prezent.

Ati putea spune ca este o parte a procesului mariajului si al integrarii care are loc, asa ca va face sa va simtiti dezorientati. Cand aceasta Energie Noua atinge, in special, cand atinge un punct sensibil – o amintire, o rana care inca este foarte, foarte sensibila – veti simti asta. Acele sentimente vor iesi brusc la suprafata si veti spune, „De ce a iesit asta la suprafata?” Pana astazi ati fi spus, „Ce lectie incearca Dumnezeu sa-mi comunice? Ce incearca Spiritul sa-mi spuna?” Nimic. Nimic. Este un raspuns la Energia Noua ,care intra in viata voastra – fffftttt! – sa inteleaga cine sunteti; sa inteleaga cum va lucra cu voi mai departe. Vrea sa se integreze. Nu exista forte invazive. Nu va…. ei bine ea este voi. Este noul voi care vine sa fie cu voi. Ce uimitor!
Dar, chiar daca sunteti voi, ea n-a ma fost niciodata in aceasta realitate. Asadar, vine acum sa descopere si va va face si pe voi sa descoperiti unele lucruri, pe care nici voi nu le-ati stiut despre voi. Este aici, chiar acum.
Eliberati Controlul si Aveti Incredere
Va cer, dragi prieteni, mai mult decat oricand, acum este momentul sa aveti incredere absoluta in voi insiva. Aveti tendinta atunci cand apar unele lucruri – lucruri noi – sa va trageti in spate. Daca nu intelegeti ceva total, intelectual, voi opuneti rezistenta, pana puteti intelege sau incercati sa controlati acele lucruri. Aceasta nu va putea fi controlata, in nici un fel. Acest lucru va fi provocator.

Oamenilor le place controlul. Voi stiti, oamenilor le place sa-si controleze mediul, care sa-i faca sa simta ca si cum mediul lor interior este okay. Si nu este. Nu este. Controlarea mediului exterior este o distragere sau o auto-pacalire. Voi ganditi ca daca puteti controla totul, asta inseamna ca totul de aici va merge bine. Sa eliberam asta, pentru un moment.
V-ati invitat divinitatea si aceasta este aici. Ati invitat Energia Noua si ea este aici. Puteti sa n-o controlati? Oh, spuneti voi, da, dar veti fi provocati de asta, in special, in aceasta luna. Dar, ce am spus noi inainte, despre provocare? Nu trebuie sa fie rea. Schimbarea si provocarile.… veti descoperi – sa folosim ca exemplu somnul – veti descoperi ca somnul va fi foarte perturbat. (rasete)SHAUMBRA: Adevarat!
ADAMUS: Si visele voastre – aceasta Energie Noua patrunde direct in visele voastre, acum. De aceea v-am cerut sa tineti un jurnal. Este vorba despre a participa. Ea vrea sa stie ce se petrece in starea voastra de vis. Ce se petrece? Visele voastre se vor schimba, apropo – intensitatea viselor, culoarea viselor, semnificatia viselor voastre. Nu folositi simbolurile vechi pentru a incerca sa va intelegeti visele. Va veti da peste cap. Nu vreau sa intru in vise acum, dar, ea va patrunde in fiecare parte a vietii voastre si va va face ca in unele zile sa va simtiti disociat, din punct de vedere fizic, ca si cum n-ati fi capabili sa functionati in continuum-ul timp-spatiu, dar, nu este asta ceea ce ati vrut? (rasete) Nu ati vrut voi sa treceti dincolo de timp si spatiu?

Veti fi provocati acum, deoarece va va scoate din zonele de confort. Dar, nu este asta ceea ce ati vrut, cu adevarat? Nu, voi nu stiti ce vreti! (Adamus rade) Si acest lucru este in regula. Asadar, voi nu stiti ce vreti si totul se schimba. Suna ca o harababura, nu-i asa.
SHAUMBRA: Da.
ADAMUS: Si nu este. Este minunata. Este absolut minunata daca aveti incredere in voi. Voi aveti de-a face cu voi aici – divinul vostru, sinele divin, partea pe care intotdeauna ati dorit sa o aduceti inapoi la unitate. Asadar, este timpul de a elibera controlul, in mod absolut.

Ah, si voi spuneti, „Dar daca eliberez controlul, atunci toate celelalte forte exterioare din lume vor…. voi fi vulnerabil si ele ma vor ataca. Oamenii care m-au manipulat constant se vor impune acum, deoarece apararea mea este la pamant. Bolile si germenii vor veni si ma voi imbolnavi, deoarece foloseam acest zid energetic si nu lasam boala sa vina.”
Prin urmare, veti lasa toate aceste garzi jos si va veti simti ciudat, desigur, foarte vulnerabili si acesta este momentul increderii si momentul alchimiei energetice. Nu... a transforma piatra in aur – nu se compara cu nimic cu alchimia energetica, care are loc acum, cand aveti incredere in voi insiva, cand lasati garzile jos, cand nu va mai temeti de acea persoana din viata voastra, care va manipula in mod constant. Daca nu va mai pot manipula, vor gasi pe altcineva. Dar, voi veti descoperi, cand veti avea incredere in voi si veti permite sa intre aceasta Energie Noua, ca nu va mai fi necesar sa va faceti griji niciodata, in privinta manipularii lor.
Veti iesi din joc, insa jocul va fi seductiv. Veti intentiona sa iesiti de pe calea veche de a trai, dar o parte din voi va dori sa revina la calea veche. Din nou, veti fi blocati in a ghici „Ce sa vreu – calea veche sau calea noua?” Si probabil ca nu va fi cea mai buna cale de a face asta. Veti dori sa fiti cu un picior in Energia Veche si cu unul in cea Noua. Veti dori reasigurarea prin mentinerea unui grad de control, pastrand anumite tipare si cicluri in viata, pastrand oameni, drama si alte lucruri. Veti dori asta deoarece este confortabil.
Dar acum ,exista o parte din voi care vrea aceasta Energie Noua. Oh, este seductiva si aceasta, doar gandind la ea. „Eu sunt o persoana a Energiei Noi. (rasete in timp ce Adamus merge tantos si preia un accent nostim) Nu trebuie sa ma mai ingrijorez de nimic. Sunt mai bun decat tine, deoarece eu sunt Energie Noua.”
LINDA: Ce a fost acel accent?
ADAMUS: Apartinea lui Cauldre.
Asadar, exista partea din voi care le vrea pe amandoua, iar acum, in mod ciudat, voi nu aveti niciuna. In aceasta etapa „dintre” voi nu aveti niciuna. Nu sunteti conectati, cu adevarat, cu Vechiul. Inca n-ati integrat Noul. Prin urmare, unde sunteti voi? In haos! Sunteti in haos, fara sa stiti ce vreti sau cine sunteti. Si asta, dragi Shuambra, este minunat. Este, intr-adevar! Va aflati exact, unde trebuie sa fiti.

O intreaga echipa de fiinte – fiinte angelice, fiinte umane, fiinte care au fost recent oameni – care sunt cu voi la fiecare pas de pe cale, ajutandu-va, sustinandu-va si indrumandu-va. Cand brusc – il voi lua ca exemplu pe Ralph, deoarece el n-a vrut – cand brusc te gasesti in situatia in care tu nu mai manifesti nici un interes fata de acea muzica. Nu mai inseamna nimic pentru tine, totul este muzica veche. Ei, a existat o anumita pasiune sau iubire fata de ea, dar ce se intampla cand acestea trec, cand nu-ti mai pasa? Ce se intampla atunci cand nu va mai pasa nici de calatoria voastra spirituala? Aceasta este lucrul care a fost cel mai apropiat si mai drag si de accea, eu va numesc alcoolici spirituali, uneori, deoarece voi simtiti nevoia sa o aveti.
Cand toate acestea dispar, cand nu mai exista o adevarata semnificatie in nimic, va aflati in locul potrivit si sa nu va panicati! Doar aveti incredere – in voi, nu in mine, nu in altcineva – deoarece Energia Noua va sonda si asta. Nimicul, vidul, a fi intre, sentimentul total de pierdere – ea incearca sa inteleaga aceste lucruri. Incearca sa va inteleaga pe voi. Ea este voi. Ati putea spune – nu este prea bine – dar este voi din viitor, care vine acum la voi. Dar, nu este viitorul in termenii timpului liniar. Este voi cu toate potentialele a ceea ce sunteti, venind acum la voi. Nu vine ca doar sa va viziteze, ci se muta aici. Se muta aici. Si, asta este ceea ce se intampla.
Experienta Energiei Noi
Sa respiram profund cu asta. In urmatoarea perioada de timp – nu-mi place cuvantul – dar in urmatoarea perioada scurta de timp, veti avea experienta constiintei Energiei Noi. Va va uimi. Va va taia respiratia – pana va veti aminti de Aandrah si veti respira. Va va crea uimire, in moduri care va vor face sa va intrebati de ce ati facut lucrurile intr-un anumit mod, pana acum.Va va reintoarce la iubirea pentru voi insiva si va aduce compasiune pentru orice altceva. Cand intelegeti cat de mult v-ati fortat, va va aduce o compasiune naturala fata de orice altceva. Va va face sa faceti ceva – sa va loviti cu palma peste frunte si sa spuneti, „Adamus, de ce nu ne-ai spus inainte?” Dar, v-am spus.

Cand veti avea aceasta experienta va fi tendinta de a va indoi de experienta, de a nega experienta si a va intreba, „Este cu adevarat experienta Energiei Noi, experienta constiintei noi?” Va fi tendinta de a nu-i acorda importanta. Nu faceti asta. Permiteti-va sa o aveti! Permiteti-va ca doar sa o experimentati!
De asemenea, va fi tendinta ca imediat sa incercati sa o repetati,. Nu faceti asta. Nu faceti, deoarece urmatoarea experienta pe care o veti avea va fi foarte diferita de prima. Prima poate avea particularitatea de a fi euforica, inspiratoare. Urmatoarea poate fi plina de pace, multumire si una cu sinele. Urmatoarea, de dupa aceasta, poate avea calitati diferite, in totalitate.
In timp ce aceste experiente vor continua, vor deveni mai fecvente si in timp ce isi vor spori intensitatea, doar permiteti-le. Aveti incredere in voi si intelegeti ca vor schimba, in mod dramatic, unele lucruri din viata voastra. Daca nu aveti experienta – insa o veti avea – daca nu, nu este vorba despre vreo competitie. Se va intampla. De aceea ne aflam aici – de aceea ne aflam aici, lucrand cu voi; de aceea am venit dupa ce Tobias a plecat – sa incep sa va indrum, sa treceti prin aceasta integrare reala a Energiei Noi, pe Pamant.
Noi nu doar vom vorbi despre aceasta. Vom impartasi asta, dar nu vom vorbi doar teoretic, la tabla. Ati observat ca nici n-am incercat sa mai mazgalesc ceva astazi, ca sa puctez ceva – voi face asta in alte zile – dar astazi punctez faptul ca aceasta va fi o experienta… va fi o experienta. Sunteti pregatiti? Nu raspundeti. (rasete)
Dezechilibrul Mental
Astazi, in putinele minute ramase, in timp ce voi doar asteptati ca energiile sa se echilibreze, voi vorbi putin despre dezechilibrul mental. Este una dintre cele mai mare probleme de pe Pamant, din prezent – sunt mai multe dezechilibre mentale pe cap de locuitor, per populatie si sunt dezechilibre mentale mult mai severe, decat vreodata inainte pe Pamant. Vom desfasura unele activitati impreuna cu Shaumbra, care vor fi interesati, sa cautam cai noi pentru a manui ceea ce numiti dezechilibrul psihologic.

In prezent, se exercita un mare stress asupra mintii si aici nu vorbesc despre Shaumbra, in mod necesar. Nu vorbesc despre voi. Eu vorbesc despre oamenii care sunt nevrotici, schizofrenici, psihotici sau cu alte etichetari care au fost puse asupra lor. Prin urmare, nu vorbesc despre cei care s-au nascut cu limitari mentale; este o categorie diferita. Eu vorbesc despre cei care innebunesc, stiti voi, vorbesc de acel gen de lucru, din momentul Acum.
Prin urmare, multi dintre retardatii mentali zau cei cu limitari mentale care au aparut la nastere sau in etapele timpurii, in primii ani, sunt orientate mai mult karmic.
LINDA: Intra autismul in acea categorie?
ADAMUS: Autismul este putin diferit. Este putin diferit, dar vom patrunde in asta in detaliu, in discutiile noastre. Dar, am vrut sa vorbim despre boala mentala acum, deoarece unii dintre voi v-ati auto-diagnosticat sau ati fost diagnosticati cu ment-… nu tu dragule. (adresandu-se lui Garret)
LINDA: Nu, el deja a fost!
ADAMUS (razand): Uneori, cand treceti printr-o experienta mare sau o mare transformare in viata voastra, exista tendinta de a va intreba daca nu innebuniti, daca nu va dezechilibrati mental. Este usor pentru comunitatea clinica sa va eticheteze in acest fel, deoarece ei nu au nici o idee, nu au intelegerea a ceea ce se intampla in interiorul vostru, in prezent.

Pe Pamant, exista in prezent un imens numar de oameni care vor trece prin aceste dezechilibre. O multime dintre ei sunt pusi sub medicatie, lucru care este o solutie foarte temporara, dar asa cum stiti, multi altii stiu ca pe termn lung, aceste medicamente fac mai mult rau, decat daca nu ar lua deloc medicamente. Acestea determina o mai mare depresie. Acestea determina multe sinucideri, deoarece acestea opresc un proces natural.
Sa ne intoarcem pentru o clipa, la cele prin care ati trecut pe durata ultimelor zece ani, poate douazeci de ani in viata voastra, in integrarea voastra si fuziunea voastra cu voi insiva, la cum a fost sa treceti prin momentele cele mai provocatoare, deprimante si de auto-critica - adevarata depresie – toate, deoarece divinul se trezea in interior si acesta a provocat mintea, in mare masura. Mintea este cea care mentine controlul, incercand sa faca ordine in haos, dar nu poate. Ea a fost suprasolicitata, stresata si aici exista oameni care se trezesc, care n-au idee de ceea ce se intampla si acum sunt diagnosticati cu aceste probleme mentale.
Shaumbra, asta atinge proportii impresionante pe Pamant, in prezent, iar ceva trebuie sa se intample, mai devreme sau mai tarziu – fie eliberarea prin explozia energie, fie integrarea energiei. Asa cum ati facut voi. Ati trecut in mare parte prin asta, prin ceea ce ati numi problema dezechilibrului mental. Dar, nu este deloc asa. Este o chestiune de integrare. Voi ati trecut prin asta.
Asadar, in acest moment cand va cer sa aveti incredere absoluta in voi insiva, este vorba si despre a elibera controlul mental, nevoia de a va plasa in structuri, in sisteme si in definitii rigide. Cand transcendeti aceasta nevoie de control a lumii voastre interioare si exterioare, cand ajungeti in mod absolut in locul lui Eu Sunt, care reprezinta increderea in sine, acest lucru afecteaza constiinta. Acest lucru va schimba apoi si caile prin care oamenii manuiesc dezchilibrul mental si va afecta in mod potential, activitatea pe care o veti desfasura in viitor.
Concluzie
Asadar, timpul meu a expirat. Voi opri flecareala. Asa cum am spus la inceput, sunt foarte putine de spus astazi, deoarece totul se rezuma la a spune ca veti trece printr-o experienta. Veti incepe sa fiti, sa traiti, sa respirati si sa experimentati Energia Noua. Ea este absorbita in voi acum. Nu doar in corpul vostru, ci in fiecare parte a voastra – in memoria voastra, in abilitatea de a va imagina, in abilitatea de a privi in potentialele din viitorul vostru, in abilitatea de a merge in trecutul vostru. Ea este absorbita acum, in mod absolut. Fiti cu asta. Intelegeti ce se intampla. Cand vom reveni luna urmatoare, vom fi intr-un loc putin diferit. Bucurati-va de experienta voastra!
Si cu acestea, dragi Shuambra, asa cum stiti, totul este bine in intreaga creatie. Doar ca, uneori, este greu de inteles.
Si astfel, Eu Sunt Adamus.
Si asa este.

10 feb. 2010

Secretele Arborelui Sefirotic (Gicu Dan), video (EM)

Cap.1
Comuniuni si perspective sefirotice din arcul luminii

Fragment

Daca in volumul intitulat „Misiunea spirituala a Romaniei” v-am oferit o anumita perspectiva terestra a Arborelui Sefirotic (Pomul vietii), in care ierarhiile de lumina aveau si au ca sprijin, in spatiul ramanesc, anumiti centri energetici ce functioneaza pe diferite trepte vibratorii, acum voi face cateva scurte referiri la acelasi Pom al Vietii, dar din alte perspective.
Dar inainte de a expune aceasta realitate, doresc sa va fac sa intelegeti (constientizati) ca, indiferent de calitatile (definirile, atributele) voastre sociale, trebuie sa tineti cont, in experientele pe care le derulati pe Terra, de urmatoarele avertismente cu titlu de sentinta oculta:

1. Arborele Sefirotic (Pomul Vietii) esti chiar tu;
2. Arborele Sefirotic are origine si indentitate pur spirituala;
3. Arborele Sefirotic a fost utilizat in misterele antice, incepand cu Fii Luminii din Atlantida, Dacia, Egipt, Israel etc.
4. In virtutea legii incarnarilor succesive (reincarnarilor), tu ai fost in Atlantida, Dacia, Egipt, Israel, etc. Si ai mai utilizat acest ArboreSsefirotic in initierile tale oculte, dar intre timp, ai uitat.
Altfel spus, tu esti propriul tau stramos, cat si propriul tau urmas, in ceea ce priveste evolutia constientei tale. Fiecare om se construieste pe sine insusi, dupa cat isi ofera prin iubire (altruism), cunoastere esoterica (intelepciune) si vointa de a le manifesta pe acestea, ca fapte divine, in fiecare vietuire (reincarnare) terestra.
5. Arborele Sefirotic este, in aceeasi msura, un bun individual si un bun colectiv (terestru si extraterestru sau fizic si metafizic). Chiar daca se vrea, nimeni nu poate sa monopolizeze acest pom al vietii, el fiind o mostenire divina a fiecarui om in parte. Astfel, putem spune ca adevarata paternitate a Pomului Vietii este de natura spiritual-macrocosmica, din sursa celui ce isi spune EU SUNT CEL CE SUNT. Din acest considerent, Pomul Vietii (Arborele Sefirotic) nu aprtine unui grup initiatic din antichitate sau din prezent in utilizarea potentialului lui sacru, ci tuturor, spre folosul tuturor.
6. Arborele Sefirotic isi revarsa necontenit esenta si potentialele (atributele) in materie, in toate regnurile existente, iar regnul uman este cea mai inalta treapta, de pe care fiecare spirit poate sa-si constientizeze (cu ajutorul ierarhiilor de lumina) propriul salt in constiinta.
7. Egoul (ratiunea propriei tale identitati – confundarea cu corpul fizic sau cu mintea) este propria ta limita, datorita lipsei de cunoastere oculta si de iubire divina. Arborele Sefirotic vine in intampinarea ta, atat din interior, cat si din exterior (prin alte canale divine), pentru a se metamorfoza in CEL CE ESTE SI IN AFARA LUI NU MAI ESTE NIMIC.
8. Tu esti un germene de constiinta in continua si eterna expansiune, care are ca suport pe EU SUNT; altfel spus, tu si Tatal Dumnezeu esti unul ca esenta divina – tu esti Dumnezeu Incarnat in materie.
A. Nu uita: la nivel de ESENTA DIVINA, tu si DUMNEZEU SUNTETI UNUL.
Daca tinem cont si de aspectul treptei (nivelului) la care a ajuns constiinta ta spirituala (metafizica), atunci tu nu poti sa afirmi decat ca esti un candidat la INDUMNEZEIRE, prin forta (definirea) lui Cristos.
B. Nu uita: la nivel de CONSTIINTA DIVINA, tu esti doar candidat la indumnezeire, prin Forta lui Cristos-Dumnezeu.
Orice neglijare din partea ta a celor cateva aspecte (avertismente) redate anterior, va face din tine un om bland, dar lipsit de cunoastere, ceea ce va constitui un mare handicap in perspectiva reala a propriei tale evolutii spirituale viitoare.
9. Dragi prieteni, pentru a intra mai usor in rezonanta cu ierarhiile de lumina, care constituie partea din Pomul Vietii ce fructifica esenta cunoaterii binelui, va ofer in continuare un numar de zece rugaciuni esoterice. Ele poarta numele de invocatie-comuniune, pentru fiecare sefira de lumina in parte; iar in fata fiecarei invocatii-comuniune, va detaliez cele cinci aspecte de meditatie, tot pentu fiecare sefira in parte.


SEFIRA (SFERA) NR. 10

1. Numele lui Dumnezeu – ADONAI MELEH – DUMNEZEU IMPARAT
2. Numele sefirei (sferei) – MALKUT – SEFIRA IMPARATIEI FIZICE
3. Numele Guvernatorului sefirei – URIEL (SANDOLFON) – PRINTUL OAMENILOR SFINTI
4. Ordinul ingeresc – ISIM – OAMENII PERFECTI
5. Corpul cosmic sau palnetar corespondent – HOLAM IESODOTH – PAMANTUL (KARMA SI REINCARNAREA)

Sefira nr. 10 – MALKUT
Prima invocare-comuniune

Iubite frate URIEL, print al luminii celeste,
Tu, cel care il vietuiesti si-L recunoasti pe Dumnezeu
Ca imparat al tuturor vazutelor si nevazutelor,
Tu, cel care il slujesti pe Dumnezeu
In acest regat al planetei Pamant,
Tu, cel care iti spui necontenit
Dumnezeu este Lumina mea,
Tu, cel care, din regatul MALKUT,
Coordonezi comunitatea oamenilor sfinti,
Tu, cel care concretizezi pe Pamant
Ideile, planurile si starile divine,
Tu, cel acre ne fixezi existenta si picioarele
Pe solul Maicii Pamantesti,
Tu, cel care esti pazitorul
Tuturor comorilor si secretelor pamantesti,
Tu, cel care esti pazitorul portilor ceresti,
In altruismul meu divin, iti spun:
Eu sunt Arborele Sefirotic de lumina,
Iar devenirea mea cristica
Este si rodul muncii tale.

De aceea, Iubite frate URIEL,
Print al luminii celeste,
Spre slava si binecuvantarea Tatalui Ceresc, te rog
Sa-mi dezvalui si sa-mi oferi secretele imparatiei tale,
Si sa-mi deschizi cele trei porti ale Intelpciunii divine:
Poarta VIOLETA a printului GABRIEL,
De pe sefira vietii pure din IESOD,
Poarta PORTOCALIE a printului RAFAEL
De pe sefira focului sacru din HOT,
Si poarta VERDE a printului HANIEL
De pe sefia organizarii lumii interioare din NETAH.
Toate acestea faca-se implinite spiritului meu
Dupa vointa ta, in numele Tatalui Ceresc,
Iti multumesc, iubite frate URIEL !
Amin.


SEFIRA (SFERA) NR. 9

1. Numele lui Dumnezeu – SADAI EL-HAI – DUMNEZEU CEL ATOTPUTERNIC (VESNIC) (IEHOVA)
2. Numele sefirei (sferei) – IESOD - SEFIRA VIETII PURE
3. Numele Guvernatorului sefirei - GABRIEL (GAVRIL) - PRINTUL FORTELOR PURE
4. Ordinul ingeresc – HERUVIM - INGERII – (GHIZII DE DESTIN)
5. Corpul cosmic sau planetar corespondent – LEVANA – LUNA (RAC); Perceptia lumilor invizibile


SEFIRA NR, 9 – IESOD
A doua invocatie – comuniune

Iubite frate GABRIEL, print al vietii pure divine,
Tu, cel care ti-ai asezat scaunul de domnie
Pe sfera VIOLETA (mov), circumscrisa de orbita lunii,
Tu, cel care il vietuiesti si-L recunosti pe Dumnezeu
Ca fiind cel viu, cel inalt, cel atotputernic,
Tu, cel care iti spui necontenit
Dumnezeu este forma mea,
Tu, cel care, din regatul IESOD,
Coordonezi evolutia spirituala umana,
Tu, cel care purifici fiinta umana
In sfantul rau al vietii pure
Ce vine de la Tatal Ceresc,
Tu, cel care, pentru OM,
Esti zorii zilei divine,
Tu, cel care ai primit
Darul intelepciunii si al armoniei de la Heruvimi,
Tu, cel care iti oglindesti forta gandirii
In corpul eteric uman,
Pentru a-i incorpora darurile Heruvimilor,
Tu, cel care esti pazitorul portilor ceresti,
In altruismul meu divin, iti spun:
Eu sunt Arborele Sefirotic de lumina
In toata puritatea sa sublima.

De aceea, ibite frate GABRIEL,
Print al vietii pure divine,
Spre slava si binecuvantarea Tatalui Ceresc, te rog
Limpezeste-mi sufletul si mintea
In sfantul rau al vietii tale pure,
Reda-mi memoria vietilor anterioare
Si cursul evenimentelor viitoare,
Dezavaluie-mi si ofera-mi secretele
Imparatiei tale eterice,
Si te mai rog, iubite frate, sa-mi deschizi
Cele trei porti ale intelepciunii divine:
Poarta PORTOCALIE a printului RAFAEL
De pe sefira focului sacru din HOT,
Poarta VERDE a printului HANIEL
De pe sefira organizarii lumii interioare din NETAH
Si poarta GALBEN-AURIE a printului MIHAIL,
De pe sefira virtutilor morale
Si a formelor din TIFERET.
Toate acestea faca-se implinite spiritului meu
Dupa voia ta, in numele Tatalui Ceresc.
Iti multumesc, iubite frate GABRIEL !
Amin.


SEFIRA (SFERA) NR. 8

1. Numele lui Dumnezeu – ELOHIM TEBAOT – DUMNEZEU AL SLAVEI
2. Numele sefirei (sferei) – HOT – SEFIRA FOCULUI SACRU
3. Numele Guvernatorului sefirei – RAFAEL – PRINTUL VINDECARILOR
4. Ordinul ingeresc – BNEI ELOHIM – ARHANGHELII (Fii solari – Faza Terrei sau Fiii Focului Sacru)
5. Corpul cosmic sau planetar corespondent – COHAV – MERCUR (Gemeni – Fecioara); Puritate si gustul studiului stiintei sacre.


SEFIRA NR. 8 - HOT
A treia invocatie – comuniune


Iubite frate RAFAEL, print al Focului Sacru,
Tu, care ti-ai asezat scaunul de domnie
Pe sfera PORTOCALIE circumscrisa de orbita planetei Mercur,
Tu, cel care il vietuiesti si-L recunosti pe Dumnezeu
Ca fiind Parintele Slavei si al Focului Sacru,
Tu, cel care esti recunoscut ca Vindecarea Domnului,
Tu, cel care, din regatul HOT,
Coordonezi evolutia spirituala umana,
Tu, cel care esti inspiratorul
Si calauza popoarelor terestre,
Tu, cel care iti traiesti tineretea
In sufletul tuturor popoarelor,
Tu, cel care te revelezi omului
In lumina si focul naturii sale astrale,
Tu, cel care ai primit darul iubirii divine
De la Serafimi, si il amplifici in sufletul
Popoarelor, de la o epoca la alta,
Tu, cel care esti pazitorul portilor ceresti,
In altruismul meu divin iti spun:
Eu sunt Arborele Sefirotic de lumina
Prin care Focul tau Sacru isi implineste menirea
.
De aceea, iubite frate RAFAEL,
Print al Focului Sacru,
Spre slava si binecuvantarea Tatalui Ceresc, te rog
Sa-mi purifici sufletul si mintea
In sfantul rau al al Focului Sacru,
Sa-mi redai libertatea constientei spre lumile astrale,
Si te mai rog iubite frate sa-mi deschizi
Cele trei porti ale intelepciunii divine:
Poarta VERDE a printului HANIEL
De pe sefira organizarii lumii interioare din NETAH,
Poarta GALBEN – AURIE a printului MIHAIL
De pe sefira virtutilor morale si a formelor din TIFERET
Si poarta ROSIE a printului KAMAEL
De pe sefira fortei ordinii in miscare din GHEBURAH.
Toate acestea faca-se implinite spiritului meu
Dupa voia ta, in numele Tatalui Ceresc.
Iti multumesc iubite frate RAFAEL !
Amin.


SEFIRA (SFERA) NR. 7

1. Numele lui Dumnezeu – IEHOVA TEBAOT – DUMNEZEU CEL GLORIOS
2. Numele sefirei (sferei) – NETAH – SEFIRA VICTORIEI DIVINE
3. Numele Guvernatorului sfeirei – HANIEL – PRINTUL CONSTRUCTIEI UNIVERSULUI FIZIC
4. Ordinul ingeresc – ELOHIM – ARHAII (spiritele timpului, eonii, principatele, primordialii)
5. Corpul ceresc sau planetar corespondent – NOGA – VENUS (Taur – Balanta; sensibilitate si bunatate, echilibru cosmic)


SEFIRA NR. 7 – NETAH
A patra invocatie – comuniune

Iubite frate HANIEL,
Print al constructiei universului fizic
Tu, cel care ti-ai asezat scaunul de domnie
Pe sfera VERDE, circumscrisa pe orbita planetei Venus,
Tu, cel care il vietuiesti si-L recunosti pe Dumnezeu
Ca fiind parintele gloriei universale,
Tu, cel care esti recunoscut ca Mila lui Dumnezeu,
Tu, cel care, din regatul NETAH,
Coordonezi secretele zilelor si noptilor terestre,
Tu, cel care iti imprimi ritmul personal
In substanta spirituala a fiecarei epoci umane,
Tu, cel care te revelezi omului
Prin constienta sa spirituala,
Tu, cel care esti pazitorul portilor ceresti,
In altruismul meu divin, iti spun:
Eu sunt Arborele Sefirotic de lumina,
In care ai imprimat ritmurile personale
Ca un suport al propriei tale deveniri.
De aceea, iubite frate HANIEL
Print al constructiei universului fizic,
Spre slava si binecuvantarea Tatalui Ceresc, te rog:
Sa dezvalui constientei spiritului meu
Spatiul fizic si metafizic al manifestarii tale,
Sa-mi oferi secretele structurilor invizibile ale universurilor,
Cat si programul divin de functionare a acestora,
Si te mai rog, iubite frate, sa-mi deschizi
Cele doua porti ale intelepciunii divine:
Poarta GALBEN – AURIE a printului MIHAIL
De pe sefira virtutilor morale si a formelor din TIFERET
Si poarta ALBASTRA a printului TADKIEL
De pe sefira milei si iertarii divine din HASED.
Toate acestea faca-se implinite spiritului meu
Dupa voia ta, in numele Tatalui Ceresc.
Iti multumesc, iubite frate HANIEL !
Amin.

SEFIRA (SFERA) NR. 6

1. Numele lui Dumnezeu – ELOHA VA DAATH – DUMNEZEU AL CUNOASTERII
2. Numele sefirei (sferei) – TIFERET – SEFIRA FRUMUSETII FORMELOR
3. Numele Guvernatorului ssfirei – MIHAIL – PRINTUL FORMELOR IN MATERIE
4. Ordinul ingeresc – MAJAHIM - VIRTUTILE (atribut); SPIRITELE FORMEI (conduse de sase grupuri; ELOHA=ELOHIM)
5. Corpul cosmic sau planetar corespondent – SEMES (Somesul ca rau este rau solar; mergi la izvoarele Somesului cald, in Apuseni, zona Padis) – SOARELR (LEU); noblete si curaj.

Nota: Somesul Mare (rau solar), cu Maria Mare (parau solar) la varful Omului (mic) 1932 m, alt aspect de meditatie.


SEFIRA NR. 6 – TIFERET
A cincea invocatie – comuniune

Iubite frate MIHAIL,
Print al frumusetii formelor divine,
Tu, cel care ti-ai ales scaunul de domnie
Intr-o sfera GALBEN – AURIE, insotitoare a astrului Solar,
Tu, cel care il vietuiesti si-L recunosti pe Dumnezeu
Ca fiind parintele cunoasterii eterne,
Tu, cel care ne pui sa meditam la intrebarea
Cine este ca Dumnezeu?
Tu, cel care, din regatul TIFERET,
Expui ochilor fizici o lume suprasensibil-vizibila,
Ca o locuinta a acelei ierarhii spirituale
Care a oferit fiecarui om
Cate un EU al identitatii si constientei de sine,
Tu, cel care, prin misterul zilei,
Hranesti cu energii si lumina
Bioritmurile intregii vieti terestre,
Tu, cel care esti pazitorul portilor ceresti,
In altruismul meu divin, iti spun:
Eu sunt Arborele Sefirotic de lumina
Iar lumina constientei spiritului meu
Este un strop al sinelui divin.
De aceea, iubite frate MIHAIL,
Print al frumusetii formelor divine,
Spre slava si binecuvantarea Tatalui Ceresc, te rog
Sa-mi dezvalui toate secretele functionarii
Si coordonarii sistemului solar,
Sa-mi dai cunoasterea metamorfozelor
Prin care sistemul nostru solar, prin spiritele sale,
Tind la indumnezeire.
Si te mai rog, iubite frate, sa-mi deschizi
Cele cinci porti ale intelepciunii divine:
Poarta ROSIE a printului KAMAEL
De pe sefira ordinii divine din GHEBURAH,
Poarta ALBASTRA a printului TADKIEL
De pe sefira milei si iertarii divine din HASED,
Poarta NEAGRA a printului TAFKIEL
De pe sefira vointei si inteligentei divine din BINAH
Poarta GRI a printului RAZIEL
De pe sefira armoniei si intelepciunii divine din HOHMAH,
Si poarta ALBA a printului METATRON
De pe sefira iubirii divine din KETHER.
Si toate acestea faca-se implinite spiritului meu
Dupa voia ta, in numele Tatalui Ceresc.
Iti multumesc, iubite frate MIHAIL !
Amin


SEFIRA (SFERA) NR. 5

1. Numele lui Dumnezeu – ELOHIM GIBOR – DUMNEZEU CEL PUTERNIC
2. Numele sefirei (sferei) – GHEBURAH – SEFIRA FORTEI (TARIEI) DIVINE
3. Numele Guvernatorului sefirei – KAMAEL – PRINTUL ORDINII DIVINE
4. Ordinul ingeresc – SERAFIM – PUTERILE (Tariile, Dinamis, spiritele miscarii, inflacaratii)
5. Corpul cosmic sau planetar corespondent – MAADIM – MARTE (Berbec); activitate, fapte spirituale pozitive (cristice)

SEFIRA NR. 5 – GHEBURAH
A sasea invocatie – comuniune

Iubite frate KAMAEL, print al fortei divine,
Tu, cel care ti-ai ales scaunul de domnie
Pe sfera ROSIE, circumscrisa de orbita planetei Marte,
Tu, cel care il vietuiesti si-L recunosti pe Dumnezeu
Ca fiind parintele puterii universale,
Tu, cel caruia i se spune, in sferele divine,
Implinitorul dorintelor divine,
Tu, cel care, din regatul GHEBURAH,
Mentii in forta legea ordinii divine,
Tu, cel care sustii dinamica evolutiei spirituale
Sub impulsul unei activitati neintrerupte,
Izvorate din planul Marelui Arhitect Divin – Cristos,
Tu, cel care pazesti portile ceresti,
In altruismul meu divin, iti spun:
Eu sunt Arborele Sefirotic de lumina
In care forta ordinii divine coordonate de tine
Imi imprima o miscare spiralata optima,
Prin care spiritul meu se reintoarce liber
In unica supraconstienta divina.

De aceea, iubite frate KAMAEL, print al fortei divine,
Spre slava si binecuvantarea Tatalui Ceresc, te rog:
Descopera-mi si ofera-mi secretul muzicii sferelor,
Da-mi intelepciune care patroneaza mobilitatea
Universurilor mentale, astrale, eterice si fizice,
Si te mai rog, iubite frate, sa-mi deschizi
Cele doua porti ale intelepciunii divine:
Poarta ALBASTRA a printului TADKIEL
De pe sefira iertarii divine din HASED,
Si poarta NEAGRA a printului TAFKIEL
De pe sefira vointei si inteligentei divine din BINAH.
Toate acestea faca-se implinite spiritului meu
Dupa voia ta, in numele Tatalui Ceresc.
Iti multumesc, iubite frate KAMAEL !
Amin.


SEFIRA (SFERA) NR. 4

1. Numele lui Dumnezeu – EL (omul cand spune EL, il numeste pe OM ca Dumnezeu incarnat) – DUMNEZEU CEL GENEROS
2. Numele sefirei (sferei) – HASED – SEFIRA MiLEI, IERTARII si COMPASIUNII DIVINE
3. Numele Guvernatorului sefirei – TADKIEL – PRINTUL DREPTATII DIVINE
4. Ordinul ingeresc – HAHMALIN – STAPANIRILE (dominarile, Kyriotetes, Scanteietorii)
5. Corpul cosmic sau planetar corespondent – TEDEC – JUPITER (Sagetator) (Legatura cu cerul)


SEFIRA NR. 4 – HASED
A saptea invocatie – comuniune


Iubite frate TADKIEL,
Print al milei si iertarii divine,
Tu, cel care ti-ai ales scaunul de domnie
Pe sfera ALBASTRA circumscrisa de orbita planetei Jupiter,
Tu, cel care il vietuiesti si-L recunosti pe Dumnezeu
Ca fiind parintele luminii,
Renascut in omul terestru prin Cristos Fiul,
Tu, cel care esti recunoscut
Ca dreptatea lui Dumnezeu,
Tu, cel care, din regatul HASED,
Insufli neontenit umanitatii terestre
Generozitatea si compasiunea pura a lui Cristos,
Tu, cel care esti pazitorul portii Raiului ceresc,
In altruismul meu divin, iti spun:
Eu sunt Arborele Sefirotic de lumina
In care ai varsat si ai materializat
Eterul intelepciunii divine
In eterul manifestarii umane.
De aceea, iubite frate TADKIEL,
Print al milei si iertarii divine,
Spre slava si binecavantarea Tatalui Ceresc, te rog:
Da-mi secretul, puterea si intelepciunea
De a-mi metamorfoza EUL uman
In spirit al vietii
Pentru a putea manifesta treptele inalte
Ale existentei divine din Lumea Creatiei.
Si te mai rog, iubite frate, sa-mi deschizi
Poarta GRI a parintelui RAZIEL
De pe sefira armoniei si intelepciunii cristice din HOHMAH.
Toate acestea faca-se implinite spiritului meu
Dupa voia ta, in numele Tatalui Ceresc.
Iti multumesc, iubite frate TADKIEL !
Amin.

SEFIRA (SFERA) NR. 3

1. Numele lui Dumnezeu – IEHOVA – SFANTUL DUH
2. Numele sefirei (sferei) – BINAH – SFERA VOINTEI, INTELIGENTEI
3. Numele Guvernatorului sferei – TAFKIEL – PRINTUL DESTINELOR UMANE
4. Ordinul ingeresc – ARALIM – TRONURILE (spiritele vointei, Leii)
5. Corpul cosmic sau planetar corespondent – SABATAI – SATURN (Capricorn) (Dominatia asupra fiintei tale egotice)


SEFIRA NR. 3 – BINAH
A opta invocatie – comuniune

Iubite frate TAFKIEL,
Print al vointei si inteligentei divine,
Tu, cel care ti-ai ales scaunul de domnie,
Pe sfera NEAGRA circumscrisa de orbita planetei Saturn,
Tu, cel care il vietuiesti si-L recunosti pe Dumnezeu
Prin vointa manifestarii proiectiei sale ca DUH SFANT,
Tu, cel caruia i se spune, in sferele divine,
Contemplatia Domnului,
Tu, cel care, din regatul BINAH,
Ii coordonezi pe cei 24 de batrani,
Domni ai destinelor umane.
Tu, cel care, prin puterea Duhului Sfant,
Reversi in creatie suflul evolutiei spirituale,
Tu, cel care pazesti portile raiului,
In altruismul meu divin, iti spun:
Eu sunt Arborele Sefirotic de lumina
Ca o proiectie a vointei si inteligentei divine
Sosita aici pe Pamant,
Prin suflul puterii Duhului Sfant.
De aceea, iubite frate TAFKIEL,
Print al vointei si inteligentei divine,
Spre slava si binecuvantarea Tatalui Ceresc, te rog
Dezvaluie-mi si ofera-mi secretele manifestarii tale,
Pentru a aduce vointa si inteligenta divina pe Pamant.
Ofera-mi accesul in sefira celor 24 de batrani,
Care sunt unicii domni ai crearii destinelor umane,
Pentru a-mi desavarsi misiunile terestre.
Si te mai rog, iubite frate, sa-mi deschizi
Cele doua porti ale intelepciunii divine:
Poarta GRI a printului RAZIEL,
De pe sefira intelepciunii divine din HOHMAH,
Si poarta ALBA a printului METATRON,
De pe sefira iubirii divine din KETHER.
Toate acestea faca-se implinite spiritului meu
Dupa voia ta, in numele Tatalui Ceresc.
Iti multumesc, iubite frate TAFKIEL !
Amin.


SEFIRA (SFERA) NR. 2

1. Numele lui Dumnezeu – IAH – CRISTOS FIUL
2. Numele sefirei (sferei) – HOHMAH – SFERA INTELEPCIUNII si ARMONIEI
3. Numele Guvernatorului sferei – RAZIEL – MARELE ARHITECT DIVIN
4. Ordinul ingeresc – OFANIM – HERUVIMII (spirite ale armoniei si intelepciunii divine)
5. Corpul ceresc sau palnetar corespondent – MEZALOTH – ZODIACUL (Uranus) (Varsator – fraternitate si universalitate)


SEFIRA NR. 2 – HOHMAH
A noua invocatie – comuniune


Iubite frate RAZIEL ,
Print al intelepciunii si armoniei divine,
Tu, cel care ti-ai ales scaunul de domnie
Pe sfera GRI circumscrisa de orbita zodiacului terestru,
Tu, cel care il vietuiesti si-L recunosti pe Dumnezeu
Ca fiind CRISTOS FIUL,
Tu, cel care esti recunoscut in sferele divine
Ca Marele Arhitect Divin si Secretul Domnului,
Tu, care, din regatul HOHMAH,
Armonizezi creatia, intr-o miscare plina de intelepciune,
Tu, cel care, prin puterea lui CRISTOS,
Reversi intelepciune in spiritele umane,
Tu, cel care esti paznicul ultimei porti divine,
In altruismul meu divin, iti spun:
Eu sunt Arborele Sefirotic de lumina
In care forta lui CRISTOS
Si-a inceput devenirea si definirea suprema.
De aceea, iubite frate RAZIEL,
Print al intelepciunii si armoniei divine,
Spre slava si binecuvantarea Tatalui Ceresc, te rog,
Lasa intreaga forta a lui CRISTOS FIUL
Ca sa-mi transfigureze intregul spirit
Dupa marele plan al Parintelui Luminii,
Si te mai rog sa-mi deschizi
Ultima poarta a intelepciunii divine,
De pe sefira ALBA a printului METATRON,
Guvernatorul iubirii divine din KETHER.
Toate acestea faca-se implinite spiritului meu
Dupa voia ta, in numele Tatalui Ceresc.
Iti multumesc, iubite frate RAZIEL !
Amin


SEFIRA (SFERA) NR. 1

1. Numele lui Dumnezeu – EHIEH – TATAL (EU SUNT CEL CE SUNT)
2. Numele sefirei (sferei) – KETHER - SEFIRA IUBIRII DIVINE
3. Numele Guvernatorului sefirei – METATRON – PRINTUL INFATISARII
4. Ordinul ingeresc – HAIOT HA-KODES – SERAFIMII (spiritele iubirii)
5. Corpul cosmic sau planetar corespondent – RESIT HA-GALGALIM - UNIVERSUL (PLUTON) (Scorpion) – Intelegerea vietii si a mortii – ELIBERAREA)


SEFIRA NR. 1 – KETHER
A zecea invocatie – comuniune


Iubite frate METATRON,
Print al iubirii divine,
Tu, cel care ti-ai ales scaunul de domnie
De la sfera calorica a primelor vartejuri,
Pana la sferele universurilor manifestate,
Tu, cel care il vietuiesti si-L recunosti pe Dumnezeu
Chiar in tine insuti, ca pe unicul EU SUNT,
Tu, cel care esti denumit in sferele divine
Printul infatisarii in fata Creatorului,
Tu, cel care, prin puterea Tatalui Ceresc,
Reversi iubirea divina in manifestarea umana,
In altruismul meu divin, iti spun:
EU SUNT ARBORELE SEFIROTIC DE LUMINA
EU SUNT CEL CE SUNT,
EU SUNT MANIFESTAREA SI NEMANIFESTAREA,
EU SUNT TOTUL IN TOT.
In numele si slava Tatalui Ceresc,
Te rog sa duci la indeplinire tot ce ti-am spus,
Fiindca aceasta este devenirea mea finala
Si misiunea ta sublima.
Toate acestea faca-se implinite spiritului meu
Dupa voia ta, in numele Tatalui Ceresc.
Iti multumesc, iubite frate METATRON !
Amin


SEFIRA DAATH

MAMA COSMICA;
STABILIREA DUALITATII si trimiterea ei in materie, spre evolutie spirituala:
- ecluza de intrare in cele trei universuri spirituale (pe diferite frecvente vibratorii);
- PESTI (sacrificiu – pe tine insuti, in interesul general);
- NEPTUN;
- CUNOASTEREA o revarsa spre sefirele inferioare. Cunoasterea este cheia extinderii creatiei spirituale.

Dragi prieteni, va atrag atentia ca nu este necesar sa invatati aceste invocatii pe de rost, ci intr-o stare de relaxare, cititi-le cu atentie, ori de cate ori doriti sa va ridicati frecventa vibrationala a corpurilor voastre energetice.
Si acum, am sa va destainui un secret cunoscut de foarte putini esoteristi. Dumnezeu Tatal ne-a lasat la indemana anumite legi simple, dar fundamentale, pentru ca intreaga Sa creatie sa functioneze perfect.
Eu va readuc in constienta voastra de veghe doua astfel de legi, pe care le aveti inscrise in spiritul vostru, dar care le uitati foarte des.

Prima lege este:
UNDE TE GANDESTI ACOLO ESTI

A doua lege este:
CEEA CE GANDESTI, ACEEA ESTI

Tinand cont de aceste legi simple, prin invocatiile-comuniune pe care le cititi (meditatii), veti intra efectiv intr-o anumita rezonanta cu printul de pe sefira dorita.
Indiferent daca vei constientiza sau nu, tu, draga prieten (a), vei intra cu gandul in sefira dorita, iar acolo ti se va oferi un pahar (mai mic sau mai mare) plin cu nectarul atributului divin pe care fiecare sefira il contine, ca sa-l sorbi in spiritul tau, ca pe o impartasire macrocosmica auprasensibila.
La inceput, aceste invocatii se vor cladi in tine intr-o nuanta rationala, fiindca acesta este mersul lucrurilor, dar ulterior, cand deja te vei obisnui si vei intelege ceea ce invoci (ceri), vei obtine nenumarate sclipiri de lumina in constienta ta zilnica si vei realiza (simti) ca aprtii mai multor dimensiuni (universuri), fapt care iti va grabi metamorfozarea propriului ego (Eu inferior) in EU SUNT (Eu superior). Astfel, vei fi din ce in ce mai aproape de a doua ta nastere (in spirit), asa cum ne spunea Mantuitorul nostru Iisus Cristos.
Aceste invocatii-comuniuni se citesc (mediteaza) in ordinea cresterii frecventelor vibrationale, incepand cu sefira nr. 10 – MALKUT si terminand cu sefira nr. 1 – KETHER. Totodata, la fiecare sefira, veti gasi cele cinci aspecte oculte de meditatie, care va vor ajuta sa treceti prin cele 50 de porti ale inteligentei sefirotice.
Draga cititorule, daca vei cit si analiza cu atentie cele 10 invocatii, vei constata ca cea mai buna metoda de meditatie (pentru inceput) este aceea in care tu, ca spirit, trebuie sa te comporti ca un releu de emisie receptie.
Iti fixezi atentia pe intrebarea din domeniul (aspectul) sefirei care te intereseaza, emiti gandul – intrebare conform legii „Unde te gandesti acolo esti” si, instantaneu, intri in rezonanta cu sefira dorita. Acolo esti perceput in acelasi timp ca spirit si intrebare, iar locuitorii acestei sefire au obligatia, indatorirea sacra, de a nu te lasa fara raspuns.
Stai relaxat la nivel de corpuri energetice si urmareste impulsul-informatie care iti parvine.
Daca vezi ca nu ai primit raspunsul imediat, inseamna ca inca nu esti bun receptor, iar informatia iti va veni in urmatoarele conditii (cai):

- in somnul profund, in stare de supraconstienta;
- prin alt canal divin incarnat;
- printr-o carte care, intamplator, iti vine in intampinare;
- in starea de veghe, cand ai un colaps al gandurilor (interval intre ganduri), iar - raspunsul iti vine ca o strafulgerare si constientizezi ca-l stii;
- in starea de veghe, cu ochii fizici inchisi, raspunsul aparand ca o imagine interioara, urmata sau nu de o voce cre iti da detalii scurte;
- prin clar auz (adica o voce care vorbeste de peste tot, din locul unde te afli);
prin alte cai

In ceea ce ma priveste, eu am experimentat toate aceste modalitati, inclusiv o a saptea modalitate, cand am fost condus prin ECLUZA ASTRALA (detalii ulterioare). Totusi, trebuie sa recunosc faptul ca, la inceput, nici n-am vrut sa stiu de arbrele sefirotic. Mi se parea ca se adreseaza altor esoteristi, fapt ce m-a determinat sa abordez o pozitie foarte comoda (de expectativa) in acest domeniu metafizic.
Ca sa nu-mi dea un sut unde trebuie, ierarhiile de lumina l-au pus in mod repetat pe prietenul meu, Stefea Gheorghe (Gigi), sa-mi ofere o carte a maestrului Aivanhov, ca sa o citesc.
Sincer sa fiu, mi-a fost rusine, la un moment dat, sa-l tot refuz pe Gigi, si iata ca am luat cartea cu pricina in luna noiembrie 1999, pentru ca in luna februarie 2000 sa-mi dau seama ca, din toata cartea, schita cu arborele sefirotic era cea care trebuia sa-mi ofere un raspuns.




glitter-graphics.com

Ing. Petrisor Raul Viorel vorbind despre principiile Kabbalei si despre sefirele Arborelui Vietii ...
http://www.youtube.com/user/ScoalaMisterelor